Alina Sorescu se teme că va pierde custodia fetelor: „Sper ca fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în alta”. Anul acesta, artista va divorța oficial

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 15 mar 2023, 21:10

Aceasta a recunoscut că anul care a trecut a fost unul extrem de greu

Sursa: Facebook

Alina Sorescu se află în plin proces de divorț, iar lucrurile au început să meargă în defavoarea sa. Artista a făcut o postare, pe contul ei de Facebook, prin care a explicat ceea ce se întâmplă, fiind vizibil îngrijorată.

Alina Sorescu este în plin proces de divorț și a încercat să țină acest aspect departe de ochii lumii, cât de mult a putut.

Aceasta este o fire extrem de discretă și nu a vrut ca nimeni din interior să știe ceea ce se întâmplă în familia sa.

Alina Sorescu, aflată în plin proces de divorț, și-ar putea pierde fetele

Alina Sorescu nu a vorbit despre ceea ce se întâmplă în viața ei, dar, de curând, aceasta a împărtășit câteva gânduri despre ultima experiență de care a avut parte, în ceea ce privește custodia fetelor sale.

Aceasta a recunoscut că anul care a trecut a fost unul extrem de greu și, în urmă cu puțin timp, a primit o nouă lovitură. Instanța a decis ca cele două fete ale sale să stea o săptămâna la ea și o săptămână la tatăl lor.

„A fost un an greu cu procese și ordonanțe și încerc cu toată ființa mea să rămân demna în demersul meu de a avea și eu și fetele o viata liniștită(...)

Voi lupta de aceasta data eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le creste într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut.

Citește și: Cum s-a schimbat Alina Sorescu de când s-a despărțit de fostul partener și cum resimt fiicele ei divorțul: „O schimbare a fost în viața lor”

Nu va fi ușor, pentru că tatăl lor și-a schimbat cu totul atitudinea față de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama”, a scris aceasta, pe contul ei de Facebook.

Citește și: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”

Alina Sorescu consideră că fetele ei pot fi afectate

Artista susține că, din cauza vârstei fragede pe care o au fiicele sale, schimbarea mediului în care stau, de la o săptămâna la alta, le poate da peste cap repede și într-o proporție foarte mare și le-ar face să piardă tot echilibrul cu care sunt obișnuite.

Prin urmare, Alina este dispusă să facă absolut tot ceea ce este nevoie, pentru a convinge instanța că fetele ei trebuie să rămână la ea, dar acest lucru nu înseamnă că îi interzice tatălui acestora să se implice în viața lor.

„Sper ca fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în alta până la 18 ani, pentru că acest program este bulversant pentru ele, le va putea dezechilibra emoțional și afecta procesul educațional și de creștere.

Alina Sorescu, adevărul din spatele titlurilor, despre divorțul ei! Iată ce declarații tulburătoare a făcut artista în platoul Teo Show! „Situația e departe de a se încheia!”

Citește și: Exclusiv! "Cum faci, cum îi explici?" Ce provocări întâmpină Alina Sorescu în legătură cu cele doua fiice ale ei

Am permis tatălui să se implice din momentul în care și-a arătat disponibilitatea, dar trebuie însă să ne gândim că sunt fetițe de 9 și 6 ani, că au nevoie de stabilitate și păstrarea unei rutine de zi cu zi, mai ales pentru programul școlar”, a mai precizat solista.