Alina Pușcău a fost transportată de urgență la spital, după ce ieri a fost diagnosticată cu COVID-19. Actrița este internată la ATI

,
Alina Pușcău a fost transportată de urgență la spital, după ce ieri a fost diagnosticată cu COVID-19. Actrița este internată la ATI

Alina Puscau, de urgenta la spital

[Sursa foto: Instagram]

Alina Pușcău trece prin momente de coșmar, după ce ieri a anunțat că a fost testată pozitiv cu COVID-19, astăzi starea ei de sănătate s-a agravat și a fost transferată de urgență la Terapie Intensivă.


In articol:

În cursul zilei de ieri, Alina Pușcău a postat mai multe filmulețe pe pagina de Instagram, în care, printre lacrimi, le spunea fanilor săi că a fost depistată cu coronavirus, iar starea ei de sănătate nu era deloc bun. Se pare că starea vedetei s-a agravat și a fost dusă de urgență la spital.

Alina Pușcău se află în stare critică la ATI

Starea de sănătate a modelului s-a agravat, aceasta a fost transferată la Terapie Intensivă. Ieri seară, Alina Pușcău a chemat ambulanța pentru că nu se simțea deloc bine, astfel după ce a ajuns pe mâna medicilor, aceștia au constatat că starea ei este gravă și trebuie mutată la ATI.

Alina Pușcău a fost transportată de urgență la spital, după ce ieri a fost diagnosticată cu COVID-19. Actrița este internată la ATI

Actrița este internată la ATI

[Sursa foto: Instagram]

Alina Pușcău a postat ieri pe pagina de Instagram mai multe filmulețe în care a dezvăluit că a fost depistată cu COVID-19, aceasta a mărturisit că trece prin momente crunte și nu se simte deloc bine.

Citeste si: Alina Pușcău, infectată cu COVID-19. Actrița trece prin momente cumplite: ”Este COVID, mă omoară. Îmi distruge viața”

Vedeta a mai precizat că virusul îi atacă organele și că starea ei se agravează, fiind infectată cu varianta Delta a virusului Covid.

”Este Covid, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele.

Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiv a pași. Am contactat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viața mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. Covid-ul nu este de joacă”,   spunea ieri Alina Pușcău pe Instagram.

Alina Pușcău, infectată cu varianta Delta

Alina a tras un semnal de alarmă pe rețelele de socializare, precizând că toată lumea trebuie să conștientizeze faptul că coronavirus este o boală extrem de periculoasă.

Actrița este internată la ATI

Alina Puscau este la Terapie Intensiva

[Sursa foto: Instagram]

Aceasta îi îndeamnă pe oameni să vaccineze, aceasta fiind singura soluție pentru a combate virusul necruțător care a pus atât de mulți oameni la pâmânt într-un timp atât de scurt.

Citeste si: Alina Eremia a fost depistată cu COVID-19. Care este starea de sănătate a vedetei

 

Citește-ne pe
Citește și:

Alina Pușcău, infectată cu COVID-19. Actrița trece prin momente cumplite: ”Este COVID, mă omoară. Îmi distruge viața”

Șeful FPPG critică dur măsurile pe energie adoptate în Senat: 'Sunt heirupiste, iar cei care le vor plăti în final vor fi tot consumatorii'

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Este complet interzis în România! Riscați să primiți amendă de 2.000 de lei dacă abuzați de acest document

Raed Arafat a făcut anunțul: Vom avea nevoie de certificat verde și la mall. Unde trebuie să-l prezentăm

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies