Alexandra susține că Andreea este prea mică pentru titlul de „cea mai stilată femeie din România” la „Bravo, ai stil”: „Nu mi se pare o femeie stilată din niciun punct de vedere”

Author: Lavinia Medrea

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, Alexandra și-a spus părerea sinceră despre Andreea.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D2 și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Alexandra

și-a susținut părerea sinceră despre Andreea, aceea fiind că nu este o femeie stilată din niciun punct de vedere.

Alexandra susține că Andreea nu este o femeie stilată

Alexandra a susținut, astăzi, că Andreea nu îi oferă niciun fel de inspirație și că nu ar merita, printre altele, să câștige titlul de „cea mai stilată femeie din România”.

Citește și: Rebecca nu a primit nici măcar o steluță în această seară. Jurații au taxat-o: „Ajungem la povestea set, peste care eu astăzi nu mai sunt dispus să trec”

„Nu este genul meu de femeie, să mă inspire în vreun fel sau să mă ducă în vreo direcție, s-o iau drept model de urmat sau de inspirație, prin felul în care vorbește și prin felul în care se îmbracă.

Suntem, totuși, la un concurs de stil”, a spus Alexandra despre Andreea, în culise.

„Nu mi se pare o femeie stilată din niciun punct de vedere, nici cum vorbește, nici cum se comportă, nici cum se manifestă, nici cum stă pe scaun! Sunt niște detalii fine pe care trebuie să le urmărești ca să dai un titlu de cea mai stilată femeie din România”, a continuat concurenta.

Citește și: Urlete de durere la căpătâiul lui Marius, tânărul mort în explozia de la Călimănești. Ți se rupe sufletul!

Alexandra nu crede că Andreea ar trebui să ajungă în finală

Pe lângă faptul că n-o consideră o femeie stilată din niciun punct de vedere, Alexandra susține că Andreea caută mereu o scuză pentru a ieși ea bine în orice situație.

„E mică pentru titlul ăsta, ca exprimare, ca mod de argumentare, se dă după cum bate vântul, să fie cumva în favoarea ei, iar mie mi se pare că cea mai stilată femeie din România trebuie să fie verticală, să aibă spatele tot timpul drept, și nu tot timpul să-și caute scuze. Ea tot timpul vrea să pice neșifonată”, a declarat Alexandra, în platou.

Citește și: Ioana s-a pregătit de distracție, însă jurizarea i-a lăsat un gust amar. Concurenta a primit o singură steluță: „Accesorizarea șchioapătă”

„Lasă, că nu sunt mică, și cu siguranță am demonstrat până acum ce aveam de demonstrat”, a spus Andreea, în culise.

Jasmine face remarci dure la adresa Azei: „Consider că ai lacune în cultură!” Cum a reacționat concurenta la această critică

„Eu mi-am susținut mereu punctul de vedere, am greșit de mai multe ori și mi-am asumat asta”, a continuat Andreea.

Întrebată de Ilinca Vandici dacă o vede pe Andreea în finală, Alexandra a spus: „O văd în finală doar dacă lumea chiar o iubește atât de tare, dar mi se pare un pic ieșit din comun să ajungă în finală”.

Una peste alta, Andreea a reușit să treacă de această seară cu bine, obținând două steluțe de la Alexandru Abagiu și de la Raluca Bădulescu.