Alexandra de la „Bravo, ai stil” a aruncat cu răutăți gratuite în culise: „Ai rădăcinile nevopsite! Ți-o cauți cu mine”. De la ce a pornit scandalul dintre concurente

Author: Lavinia Medrea

De la ce a pornit scandalul dintre concurente

Sursa: Captură KANAL D2

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, Alexandra a aruncat cu răutăți în stânga și dreapta spre concurente.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D2 și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Alexandra

a aruncat răutăți gratuite în culise către colegele ei, în special spre Iris.

Alexandra de la „Bravo, ai stil” a aruncat cu răutăți gratuite în culise

În timp ce toate fetele se aflau în culise, Alexandra a menționat că se consideră foarte apropiată din punct de vedere stilistic de câștigătoarele titlului de „cea mai stilată femeie din România”, comparativ cu colegele ei, moment în care Iris, în glumă, a spus că de pe peretele pe care se află tablourile cu câștigătoarele sezoanelor precedente „lipsește o roșcată, dar vine”, referindu-se

ea. Auzind cele spuse de Iris, Alexandra a aruncat o răutate spre ea.

„Trebuie să te nuanțezi înainte ca să fii roșcată. Momentan ți s-a cam dus culoarea de la păr”, a spus Alexandra.

Citește și: Zi fără steluțe pentru Andreea. Ținuta tinerei nu i-a convins pe cei trei jurați: „Pe mine nu mă dai pe spate deloc”

Iris a confruntat-o și i-a zis Alexandrei că i s-a părut o răutate remarca făcută despre părul ei, dar concurenta s-a apărat spunând că doar a glumit.

„Ai zis-o ca și cum nu m-aș îngriji, cum ai spus în prima ta ediție de tenul meu și fața mea, că eram obosită, ceea ce era vizibil”, a spus Iris.

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer

Citește și: Tensiune mica: ce cauze sunt si cum trebuie sa actionati

„A fost o glumă, frate. Toate lucrurile pe care le spun sunt niște glume. Ai rădăcinile nevopsite, ce vrei să îți zic? Ți se pare că o femei stilată stă cu rădăcinile nevopsite?”, a răspuns Alexandra.

Ioana a intervenit în privința comentariilor Alexandrei

Ioana, o concurentă care este relativ nouă în această emisiune de modă, a intervenit și i-a spus Alexandrei că ar trebui să fie atentă la ea în loc să stea să judece alte concurente.

„Ne-ai luat pe toate la ture, că stăm nu știu cum. Am studiat și eu postura ta, cu picioarele stăteai frumos, dar și tu stăteai la fel de cocoșată. Ai zis că ești atentă la detalii. Ai foarte multe scame pe basmaua asta”, a declarat Ioana.

Alexandra este  marea câștigătoare a emisiunii „Bravo ai stil!” 2023,  sezonul 8! Primele imagini

Citește și: Ioana de la Bravo, ai stil 2023 a dat greș cu accesorizarea! Jurații au fost dezamăgiți: „Este păcat de tine”

„Dacă vreau să vorbesc, pot să vorbesc liber aici. Pur și simplu discut lucruri, am vorbit general și cine se simte se acuză. Văd că ți-o cauți cu mine și prefer să mă abțin din discuțiile astea care devin agresive”, a replicat Alexandra.

„Și Rebecca a venit cu impresii despre noi, dar a spus-o într-un alt mod. Ea a venit, ne-a arătat cu degetul, ne-a apostrofat pentru ținuta pe care o avem pe scaun. Ar fi frumos să ne ponderăm modul în care îi arătăm cu degetul pe ceilalți”, a mai spus Ioana.

 


Lorena a trecut prin momente aprige de gelozie, după ce Laurențiu i-a făcut complimente Catincăi și s-a apropiat de ea! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii și ce decizie a luat Lorena! „Sunt multe lucruri care trebuie clarificate!”