Alexandra, amanta preotului din Iași, a obținut ordin de protecție împotriva soțului. Bărbatul a lovit-o, după ce a aflat despre idila dintre ea și preot

,
amanta-preotului-iași-soț-ordin-de-protecție

Amanta preotului din Iași a obținut ordin de protecție împotriva soțului

[Sursa foto: Facebook: Alexandra Diana Scrijan-Nicai]

Alexandra, amanta preotului din Iași, a obținut un ordin de restricție împotriva soțului, după ce acesta a bătut-o, aflând de relația extraconjugală cu preotul care i-a cununat. În prezent, Gheorghe de află în arest preventiv.


In articol:

Alexandra, amanta preotului din Iași are un as în mânecă în scandalul cu Gheorghe, soțul ei. După ce a fost prinsă în timp ce îl înșela cu preotul din sat, Gheorghe a bătut-o, motiv pentru care bărbatul s-a ales cu arest preventiv, iar Alexandra o obținut ordin de protecție.

Amanta preotului din Iași, bătută de către soțul înșelat

Pe data de 18 iulie 2022, conform bzi.ro, relatează romaniatv.net, la Judecătoria Iași, a fost depusă cererea de emitere a ordinului de protecție. Prin acțiune, s-a solicitat emiterea unui ordin de protecție împotriva lui Gheorghe Nicăi-Scrijan.

„Pe 17 iulie 2022, în jurul orei 00:00, agenții din cadrul Poliției orașului Podu Iloaiei au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că numita A.D.N.-S. a fost ținută într-un autoturism împotriva voinței sale de către soțul său, a fost amenințată cu moartea și lovită de mai multe ori cu picioarele, în zona capului și corpului.

Acest incident a survenit pe fondul unei stări de gelozie dintre cei doi soți. Totodată, a precizat că agresorul a fost dus la Institutul de Psihiatrie «Socola» din Iaşi. Victima prezenta urme vizibile de violență, respectiv echimoze și alte leziuni, în momentul în care reclamanta și pârâtul au fost identificați în autovehicul”, au spus magistrații din Iași.

Citeste si: Doi preoți s-au luat la bătaie cu o cruce- Imaginile au devenit imediat virale- Video

amanta-preotului-iași-soț-ordin-de-protecție

Amanta preotului din Iași a obținut ordin de protecție împotriva soțului

[Sursa foto: Facebook: Alexandra Diana Scrijan-Nicai]

Mai mult decât atât, copilul cuplului, în vârstă de doi ani, a fost plasat în custodia mamei și, timp de șase luni, Gheorghe nu mai are voie să se apropie nici de acesta.

Pentru protecția Alexandrei și a copilului s-au impus ordinele împotriva lui Gheorghe

„Prin raportare la vârsta copilului, din motive de prevenție, instanța apreciază că este mai bine ca minorul să se bucure de un climat de liniște lângă mamă, inclusiv în sensul că apropierea pârâtului față de copil ar duce și la apropierea față de reclamantă, la acest moment reclamanta și minorul fiind internați în Centrul de primire urgențe pentru victimele violenței domestice.

În acest context, instanța apreciază că, pentru protecția reclamantei și a minorului, se impune instituirea unui ordin de protecție, pentru înlăturarea stării de pericol ce rezultă din manifestările concrete ale pârâtului, nefiind necesar a se aștepta producerea de noi incidente, situație în care nu ar mai putea fi realizat scopul pentru care au fost edictate aceste norme cu caracter special”, au mai spus judecătorii.

Citeste si: Preotul care a fost prins în pat cu soția unui consătean a fost absolvit de vină de către enoriași: „Ea e de vină. Problema e că s-a aflat!”

De asemenea, Gheorghe este acuzat și de șantaj, deoarece, atunci când a aflat cine este amantul soției sale, a mers la el acasă și i-a cerut suma de 20.000 de euro, pentru a nu-l da în vileag.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Magistrații au luat o decizie în privința soțului Alexandrei, femeia care a avut o idilă cu preotul care i-a cununat. Bărbatul va rămâne închis

S-a încuiat în casă de nervi că e prea bogat! Un indian care a câștigat 3 milioane de dolari la loterie se ascunde de cei care îi cer bani

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Amanta preotului din Iași, Alexandra, face dezvăluiri incredibile despre idila lor: „Când nu era preoteasa acasă, făceam ce făceam”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies