Alexander Florescu, antrenorul vedetelor, a dezvăluit cât costă un abonament lunar la sala de fitness pe care o deține! „La ceea ce ofer nu sunt scump”

,

Renumitul instructor de fitness, Alexander Florescu, supranumit și antrenorul vedetelor, a recunoscut că are tarife scumpe pentru ceea ce oferă la sala lui de fitness!

Alexander Florescu, c unoscut și drept antrenorul vedetelor, se numără printre cei mai talentați, dedicați și apreciați instructori de fitness din România. Acesta a devenit din ce în ce mai cunoscut datorită performanțelor sale dobândite în sala de fitness pe care o deține de mulți ani, căreia îi calcă pragul atât persoane fizice, cât și multe persoane publice renumite, care vin pentru a scapă de kilogramele în plus nedorite. 

 

Alexander Florescu, antrenorul vedetelor, a dezvăluit cât costă un abonament lunar la sala de fitness pe care o deține!

Invitat în platoul emisiunii Detectorul de minciuni, prezentată de Oana Radu, pe canalul de YouTube, theXclusive, Alexander Florescu a răspuns tuturor întrebărilor mai mult sau mai puțin incomode ce i-au fost adresate.

Citeste si: Alexander Florescu, antrenorul vedetelor, a dezvăluit un truc de senzație tuturor femeilor care se confruntă cu aspectul inestetic al vergeturilor! „În felul acesta le pot ascunde”

Întrebat fiind dacă este sau nu un antrenor scump, datorită notorietății de care se bucură în ultimii ani, îndrăgitul antrenor a răspuns cu sinceritate că este un instructor destul de scump, însă sala lui de fitness are o gamă variată de tarife iar persoanele interesate își pot alege ce tip de abonament își doresc în funcție de bugetul fiecăreia.

„Depinde din ce punct de vedere! Da, sunt! Depinde de obiectivul fiecărui client care vine în întâmpinarea mea și ce fel de abonament își dorește! Dacă își dorește un antrenament one to one atunci prețul poate începe de la 300 de euro, la 500 de euro pe luna! Vorbim de 12 ședințe sau de grup, depinde ce își dorește!(...)

La ceea ce ofer nu sunt scump! Este o piață destul de largă, este loc pentru toată lumea! Fiecare trebuie să știe să-și facă meseria lui așa cum crede el că este mai bine!”, a spus Alexander. 

Citeste si: Antrenorul de fitness al vedetelor, Alexander Florescu, mărturisiri de senzație la Detectorul de minciuni! "La sala de fitness, cum e și la medicul ginecolog" Celebrul antrenor a spus dacă i s-au făcut avansuri de către vreo clientă! 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Alexander Florescu, antrenorul vedetelor, a dezvăluit un truc de senzație tuturor femeilor care se confruntă cu aspectul inestetic al vergeturilor! „În felul acesta le pot ascunde”

Zelenski 'forjează' puternic pe ideea înființării unui tribunal special pentru judecarea Rusiei

Alexander Florescu, antrenorul vedetelor, a dezvăluit un truc de senzație tuturor femeilor care se confruntă cu aspectul inestetic al vergeturilor! „În felul acesta le pot ascunde”

Antrenorul de fitness al vedetelor, Alexander Florescu, mărturisiri de senzație la Detectorul de minciuni! "La sala de fitness, cum e și la medicul ginecolog" Celebrul...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies