Alex Pițurcă, reținut pentru 24 de ore. Tatăl său, Victor Pițurcă, a fost eliberat!

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 31 ian 2023, 17:20

Victor Pițurcă si Alex Pițurcă  

Sursa: Inquam Foto-Octav Ganea / Facebook Alex Pițurcă  

Alex Pițurcă a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta este cercetat în dosarul tatălui său. 

Alex Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă, a  fost arestat de DNA pentru 24 de ore în dosarul de achiziții de măști medicinale și ochelari de către unități ale MApN.

Citește și: Ultimă oră! Victor Piţurcă a fost reținut de procurorii DNA, într-un dosar privind achiziţii din timpul pandemiei

Fiul lui Pițurcă, arestat pentru 24 de ore

Fiul fostului selecționer este cercetat în dosarul tatălui său, după ce ar fi achiziționat măști medicinale și ochelari neconforme și nu au putut fi folosite. Victor Pițurcă ar fi plătit transportul măștilor prin intermediul firmei deținute de fiul lui, Alex Pițurcă.

Victor Pițurcă a fost plasat sub control judiciar, însă, pe numele lui Alex Pițurcă a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore. 

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Reținerea fiului fostului selecționer vine la câteva ore după ce tatăl lui a fost eliberat din arest și plasat sub control judiciar.

Citește și: Alex Pițurcă și Cristina Ich și-au spus „adio”! Fotomodelul susține că n-ar fi făcut un copil cu fostul fotbalist dacă l-ar fi cunoscut cu adevărat: „Dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere!”

"Astazi, 31.01.2023, dupa ce i-am remis inculpatului PITURCA VICTORIO-ALEXANDRU ordonanta de retinere din 31.01.2023, prin care s-a dispus retinerea sa pentru o durata de 24 ore, incepand de la data de 31.01.2023 ora 14:30, pana la data de 01.02.2023 ora 14:30.
in cauza exista probe și indicii temeinice din care rezulta suspiciunea rezonabila ca inculpatul PITURCA VICTORIO-ALEXANDRU a savarșit infractiunea de cumparare de influenta, prev. de art.

292, alin. 1 C.p. rap. la art. 6 din Legea nr. 78/2000, ca masura preventiva a retinerii este necesara. În scopul asigurarii bunei desfașurari a procesului penal și impiedicarii inculpatului de a lua legatura cu ceilalti suspecti, in scopul ingreunarii sau impiedicarii urrnaririi penale, neexistand nicio cauza care impiedica punerea in mișcare a actiunii penale, masura retinerii fiind proportionala cu gravitatea acuzatiei aduse inculpatului și necesara
pentru realizarea scopului urmarit prin dispunerea acesteia. Persoanei retinute i s-a comunicat ca are dreptul la asistenta medicala de urgenta, ca durata maxima pentru care se poate dispune masura retinerii este de 24 de ore, precum și dreptul de a face plângere împotriva masurii dispuse." , 
se arată în Procesul Verbal.

Christina Ich, în lacrimi. Ce a pățit iubita lui Alex Pițurcă:

 

 

 

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.