Alegeți oferta de produse prefabricate disponibilă pe https://www.cabine-containere.ro!

,

Datorită avanajelor oferite, containerele modulare și casele prefabricate bazate pe structură de oțel sunt unele dintre cele mai practice și mai rentabile tipuri de constucții.

Rezistența materialelor folosite, mobilitatea lor, rapiditatea în execuție, siguranța și funcționalitatea lor le fac extrem de comepetitive ca eficiență și costuri. Pentru a vă bucura de cele mai bune soluții disponibile pe piața locală accesați https://www.cabine-containere.ro!

Fiind foarte ușor de montat-demontat și transportat, sigure, rezistente, facil de conectat la rețelele de utilități, rezistente la incendii și la cutremure, casele prefabricate și containerele  modulare  sunt foarte apreciate de către cei care au nevoie de cele mai economice soluții de construcții.

Resistența oțelului zincat folosit pentru execuția lor este mult superioară materialelor convenționale, oferind un grad sporit de protecție împotriva cutremurelor, umezelii și incediilor. De aceea, chiar  dacă pentru construcții de locuit mai există încă multe rezerve, construcțiile realizate pe această structură sunt unele dintre cele mai solicitate tipuri de construcții din anumite domenii.

Dacă ținem seama și de exigențele actuale de protecție a mediului, faptul că ele sunt ecologice sunt un motiv în plus pentru aprecierea de care se bucură.

Printre cele mai uzuale construcții de acest tip menționăm: container pază, container birou, container sanitar, container comercial cu utilizări multipe, container dus-WC, container bucătărie, container dormitor, container vestiar, container spălătorie, containere case, container stație GPL etc..

De ce să alegeți produsele disponibile pe site-ul Cabine-containere.ro?

Compania care se află în spatele acestui site este unul dintre cei mai importanți producători și distribuitori de constucții prefabricate și containere modulare.

Firma are o vechime de peste 18 ani de activitate și dispune de toată autoritatea necesară  pentru a oferi clienților cele mai bune soluții disponibile la ora actuală. Aceasta face parte din grupul HEKIM Holding din Turcia și este  distribuitor autorizat în România pentru cabine modulare, case din materiale prefabricate, cabine de fibrociment și alte tipuri de containere de locuit.

Construcțiile furnizate de compania Cabine Containere îmbină structuri modulare fabricate prin sistemul de carcase de oțel, panouri tip sandwich, o serie de placaje de interior, exterior și podele din fibrociment cu diferite proprietăți, materiale ecologice, alături de alte materiale prefabricate.

Toate caracteristicile și calitățile disponibile la aceste produse sunt menite să asigure o transportare facilă, curățare ușoară, masă redusă, montaj ușor și rapid, mobilitate.

Care sunt principalele avantaje oferite de acest tip de produse?

Datorită confortului oferit și prețurilor de achiziție deosebit de avantajoase construcțiile din materiale prefabricate sunt unele dintre cele mai rentabile și apreciate tipuri de construcții. Fiabilitatea și ușurința de a fi transportate și manevrate le fac să fie extrem  de solicitate de către toate companiile care au nevoie de  constucții rapide sau temporare.

Aceste construcții metalice prefabricate reprezintă o soluție ideală pentru a obține un spațiu utilitar confortabil, dotat cu toate facilitățile și condițiile necesare unei locuiri decente. Ele pot fi foarte ușor racordate la toate utilitățile, la instalații elecrice, apă, gaze, canalizare etc. Grație modularității și adaptabilității, spațiul poate fi ușor compartimentat, extins, modificat, supraetajat.

Printre cele mai importante avantaje oferite de acest tip de containere de locuit menționăm:

  • Mobilitate

Pot fi transportate și montate ușor. Datorită construcţiei din structură de oțel, cabinele sunt foarte rezistente, dar îndeajuns de ușoare pentru mutări frecvente. Ele pot fi utilzate cu succes pentru a realiza spații de birouri confortabile, pentru organizarea unui șantier sau pentru a crea unități de cazare pentru muncitori. Stuctura și simplitatea montării oferă și avantajul unei economi de timp.

  • Structură rezistentă

Un container mobil standard este construit pe o structură cadru de oțel ușor, cu pereți exteriori tip panouri sandwhich, placați cu tablă galvanizată cu grosime de 0,50mm, izolați cu spumă polistiren de 50mm, decorată cu lambriuri simple de PVC, fiind foarte durabil și rezistent.

  • Oferă termo și hidroizolație foarte eficientă

Panourile sandwich sunt preferate pentru nivelul ridicat de termo și hidroizolație, fiind la fel de eficiente, indiferent de condițiile climatice existente. Izolația oferită permite eficientizarea consumului energetic și asigură confort termic sporit. În funcție de zona cliamatică disponibilă se poate opta pentru diferite grosimi.

  • Sunt ignifige

La căptușirea unui container se utilizează panouri ignifuge, car împiedică declanșarea și extindera unui incendiu.

  • Sunt rezistente la factori de mediu și nu se corodează

Acoperișul containerului este realizat din tabla galvanizată, izolată cu vată minerală, tavanul este placat cu lambriu PVC, pe laturile acoperisului există canale care colectează apa pluvială. Operațiunea de galvanizare a oricărui tip de container face ca oțelul folosit să nu sufere de acțiunea corodării.

  • Modularitate ridicată

Deși elemetele prefabricate au dimensiuni standard, prin modularitate ele pot fi foarte ușor personalizate în funcție de necesități. Cu diverse funcții și utilității, ele oferă posibilitatea de a fi unite și modificate pentru a oferi spații mai mari și mai adaptate pentru orice tip de locuire.

  • Pot fi foarte ușor conectate la utilități

În materie de instalații electrice și de telefonie, încăperile sunt dotate cu canale pentru cabluri, prize cu împământare și circuite separate, linii de ieșire pentru iluminat, cabluri și instalație de telefonie, lămpi de iluminat și siguranțe automate pentru fiecare circuit în parte.

Pentru a afla mai multe detalii sau pentru a comanda, accesați site-ul Cabine-containere.ro!

 

Citește-ne pe

Citește și:

In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Fiica ambasadorului, Nare, pe culmile disperarii

FOTO - George Simion, vedetă pe Internet: val de glume după incidentul de la Iași

S-a născut în Spania, dintr-o mama româncă și tată marocan. A fost abandonată într-un orfelinat, dar soarta a făcut să fie repatriată. Așa a ajuns în România, unde un cuplu...

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în „ROventura”, pe meleaguri arădene

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, tragedii consumate sub sloganul “Siguranță și încredere”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies