Aici mănâncă lumea bună a Capitalei

,

Imaginaţi-vă următoarea situaţie: vă este foarte foame şi aţi da orice pentru o friptură de vită.

O comandaţi, dar aflaţi că nu vă poate fi servită decât peste o săptămână! Nu vă enervaţi! Mai degrabă trebuie să vă consideraţi norocos. Alţii aşteaptă şi câte o lună. Atât de gustoase sunt fripturile servite într-un restaurant de fiţe din Capitală. Iar ...acestea sunt preţurile cărnii ne-pregătite. Pentru a o servi în restaurant, trebuie să scoţi aproape dublu din buzunar şi să aştepţi cu săptămânile. Nu vă miraţi! Poate conceptul de măcelărie-restaurant este nou pentru români, însă acest gen de local a apărut încă de-acum o sută de ani în Statele Unite ale Americii. Cei care apreciază specialităţile din vită Angus, produsele din carne măturată, celebrele fripturi T-bone, New York şi burgerii de vită ori cotletele de berbecuţ, sunt dispuşi să aştepte... Pe lângă condiţiile de păstrare şi reţeta specială după care este pregătită, carnea este deja una de calitate; provine din ferme în care vacile sunt crescute în mod ecologic. Cu greu mai poţi găsi o masă liberă în această perioadă. Caietul de rezervări este plin. Abia deschis, restaurantul şi-a câştigat faimă, iar oaspeţii care îi trec pragul sunt din ce în ce mai mulţi. Înainte de a se înfrupta din celebra friptură, clienţii pot gusta din aperitivele casei: salamuri uscate şi brânzeturi maturate din Italia.

 

Citește și:

Rețetă de măsline pane. Cum se fac, de fapt, acestea și ce tip de măsline trebuie să folosești

Cu cine s-a iubit Zoia, singura fata a lui Nicolae Ceausescu

Mesaje, SMS-uri și felicitări deosebite de Sfânta Maria. Acum chiar se spune la mulți ani celor care poartă numele de Maria sau Marian

Greseala pe care o fac multi soferi, ii poate costa prea scump. Ce sa nu lasi in masina pe canicula

Ce miros are coronavirus? Specialistii antreneaza caini care sa descopere persoanele infectate asimtomatice


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies