Aici mănâncă lumea bună a Capitalei

Imaginaţi-vă următoarea situaţie: vă este foarte foame şi aţi da orice pentru o friptură de vită.

O comandaţi, dar aflaţi că nu vă poate fi servită decât peste o săptămână! Nu vă enervaţi! Mai degrabă trebuie să vă consideraţi norocos. Alţii aşteaptă şi câte o lună. Atât de gustoase sunt fripturile servite într-un restaurant de fiţe din Capitală. Iar ...acestea sunt preţurile cărnii ne-pregătite. Pentru a o servi în restaurant, trebuie să scoţi aproape dublu din buzunar şi să aştepţi cu săptămânile. Nu vă miraţi! Poate conceptul de măcelărie-restaurant este nou pentru români, însă acest gen de local a apărut încă de-acum o sută de ani în Statele Unite ale Americii. Cei care apreciază specialităţile din vită Angus, produsele din carne măturată, celebrele fripturi T-bone, New York şi burgerii de vită ori cotletele de berbecuţ, sunt dispuşi să aştepte... Pe lângă condiţiile de păstrare şi reţeta specială după care este pregătită, carnea este deja una de calitate; provine din ferme în care vacile sunt crescute în mod ecologic. Cu greu mai poţi găsi o masă liberă în această perioadă. Caietul de rezervări este plin. Abia deschis, restaurantul şi-a câştigat faimă, iar oaspeţii care îi trec pragul sunt din ce în ce mai mulţi. Înainte de a se înfrupta din celebra friptură, clienţii pot gusta din aperitivele casei: salamuri uscate şi brânzeturi maturate din Italia.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate