Adriana Bahmuțeanu, mărturisiri cutremurătoare despre cele mai cumplite momente trăite în prima căsnicie! „A fost apogeul unei relații absolut toxice!”

Author: Ana Filip

Adriana Bahmuțeanu, invitata in cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sursa: Captură KANAL D

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre clipele extrem de dificile trăite în timpul primului ei mariaj, din cauza fostului soț! „A scos un pistol și mi l-a pus la cap!”

Adriana Bahmuțeanu face parte din categoria celor mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV din România. Aceasta are 48 de ani și a absolvit cursurile Școlii Superioare de Jurnalistică, după care a debutat în presa scrisă și ulterior a ajuns și vedetă de televiziune, prezentând mai multe emisiuni. Dincolo de cariera strălucită, Adriana Bahmuțeanu nu a avut parte de același succes și pe plan personal, deoarece a trecut prin două căsnicii eșuate, în timpul cărora

a suferit foarte mult.

Adriana Bahmuțeanu, mărturisiri cutremurătoare despre cele mai cumplite momente trăite în prima căsnicie

Invitată în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre cele mai dificile momente trăite mulți ani în urmă, pe când era căsătorită cu omul de afaceri Cosmin Bahmuțan. Vedetă a povestit prin ce clipe de coșmar a trecut atunci când a decis să se despartă

de primul ei soț, care era un bărbat posesiv, gelos și foarte agresiv.

Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că după multe suferințe îndurate, a plecat de acasă doar cu hainele de pe ea și s-a refugiat în casă unei prietene. Luni la rând a fost urmărită de fostul soț, iar într-un târziu și-a făcut apariția în casă prietenei în care locuia, a scos un pistol și a amenințat-o cu moartea,

spunându-i răspicat: „Ori te împaci cu mine ori de împușc!”

„A scos un pistol și mi l-a pus la cap! Am avut tăria de caracter să-i zic: Bine, împușcă-mă! Eu la ține nu mă mai întorc!”, a spus atunci Adriana Bahmuțeanu.

Din acel crunt moment, Adriana Bahmuțeanu a decis să divorțeze și pentru că fostul ei soț nu i-a permis să îi păstreze numele de

familie, a fost nevoită să apeleze la un derivat al acestuia, Bahmuțeanu.

Citește și: Toți au felicitat-o pe Theo Rose! Se întâmplă cu două luni înainte să nască

„A fost apogeul unei relații absolut toxice, pe care îmi doream de multă vreme să o închid și nu aveam puterea să mă rup de ea! Până la urmă am pus punct, am plecat, s-a întâmplat ce s-a întâmplat! Uite că n-am murit, sunt aici în viață, pentru că era evident că el nu m-ar fi împușcat în momentele alea! Și deja începusem să învăț, să citesc și știam că cei care își agresează partenerele, soțiile, iubitele sunt de fapt niște oameni în interiorul lor slabi, ba mai mult niște psihopați! Asta s-a întâmplat! Sunt foarte fericită că am reușit să mă rup din acea relație toxică și da, mi-am schimbat numele administrativ pentru că eram cunoscută deja în presă ca Adriana Bahmuțan și n-aveam cum să semnez altfel, în vremea aia lucrăm la Evenimentul Zilei și era o tragedie când am divorțat pentru că nu puteam semna cu numele meu, el nedându-mi voie!

Și până la urmă am rezolvat și această problemă! Am rămas în relații bune cu sora lui, cu fosta mea cumnata, chiar ne-am văzut acum câteva luni, când a venit în România, ea locuiește în SUA și am ieșit la masă! Și îmi pare rău că s-a întâmplat asta și că el nu s-a schimbat absolut deloc nici acum! Și nu a învățat nimic de la viață! Și a rămas același terorist al partenerelor lui din viață de după mine! Îmi pare rău că am nimerit eu așa! Îmi pare rău că n-am salvat timp, eram foarte tânăra, aveam 18-20 de ani! Ne-am căsătorit dintr-o fiță nu neapărat că ne doream! Că să arătăm că avem o relație de ochii lumii! Îmi pare rău că n-am terminat mai repede și le sfătuiesc pe toate fetele care au de a face cu agresori, la prima palmă să plece! Pentru că după prima palmă vine și a două vine și a treia și vine apocalipsa, că la mine, pistolul în cap! Ce faci dacă nemernicul apasă pe trăgaci?”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă logodnicul Adrianei Bahmuțeanu. George Restivan a trăit o adevărată dramă

Citește și: Adriana Bahmuțeanu copii. Cum arată copiii prezentatoarei TV și ce relație are cu cei doi băieți

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.