Adolescente PERVERSE. Isi minteau parintii ca merg la scoala, dar in acest timp le transformau casa in bordel

Doua surori au transformat casa parintilor in motel, inchiriind contra cost dormitorul parintilor unor cupluri care nu aveau unde sa faca sex.

Rebeca are 20 de ani si este studenta la Comunicare, iar sora ei Alice, in varsta de 18 ani, este eleva in clasa a XII-a la un liceu de prestigiu din Bucuresti. Parintii au apelat ingrijorati la sprijinul lui Ernest deoarece fata cea mare, Rebeca, se implicase intr-o relatie cu un tanar care facea afaceri dubioase cu obiecte furate. Adolescenta le-a promis parintilor ca va pune punct acestei relatii, insa pentru a fi siguri de asta, parintii au rugat-o pe fiica cea mica, Alice, sa isi spioneze sora si sa ii avertizeze daca observa ceva suspect.

Un timp parintii fetelor si-au putut tine sub control fata cea mare gratie lui Alice, insa de la o vreme niciuna nu mai comunica cu parintii. Fiica cea mica le spunea ca totul este in regula si isi evita parintii. Banuind ca e ceva necurat la mijloc, parintii au apelat la sprijinul emisiunii "Pe banii parintilor".

Ancheta a stabilit ca temerile lor s-au adeverit! Rebeca era in continuare iubita unui infractor. Iar asta nu e tot! La sugestia iubitului ei, Rebeca isi transformase casa in motel, inchiriind contra cost dormitorul parintilor unor cupluri care nu aveau unde sa faca sex. Fata nu stia ca iubitul ei planuia sa ii jefuiasca parintii, iar pe ea si pe sora ei le implicase in trafic cu masini furate din Germania.

##VIDEO110859##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate