Adina Alberts crede că Alexandra şi Luiza sunt încă în viaţă! Vezi argumentele reputatului medic! "Ştiţi câţi bani “produce” o fata de calibrul acesta, pe zi?!?"

Adina Alberts, scrisoare deschisă pentru Viorica Dăncilă! Medicul crede că Luiza şi Alexandra sunt încă în viaţă!Reputatul medic Adina Alberts, specialistul kfetele.ro în materie de beauty, este alături de familiile celor două adolescente, Alexandra şi Luiza, din Caracal şi a publicat pe contul ei de facebook o scrisoare deschisă pentru premierul României, Viorica Dăncilă.

Soţia lui Viorel Cataramă este revoltată de modul în care autorităţile au gestionat aceste cazuri de răpire şi a prezentat argumente solide ce susţin teoria că tinerele de 15 respectiv 18 ani ar fi încă în viaţă.

"SCRISOARE DESCHISA catre Dna Viorica Dăncilă

Stimata doamna, cu respect pentru functia pe care o ocupati in stat, dati-mi voie sa va spun ca dvs sunteti, in toata povestea asta, foarte departe de adevar! Dvs cu referendumul despre care vorbiti public...
Fetele astea nu sunt moarte!
Doamna, mai pierdeti mult vremea!?!?
Sesizati, pentru Dumnezeu, INTERPOLUL!!! Dati-le in urmarire generala. Exista organisme internationale care se lupta din greu cu acest fenomen. Stiti ca Romania ocupa locul intai in Europa la traficul de minori pentru sex si organe?!?
Deplasati-va personal la Caracal, “inghesuiti-l” pe procurorul care a intarziat actiunea politistilor si aflati adevarul!

Citeste si: Reacția lui Christian Sabbagh, cu privire la crimele în serie din Caracal: „Alexandra Măceșanu este un erou”

Luati-o la intrebari si pe dna procuror care a iesit public alaltaieri seara, la 21:30, ora de maxima audienta, si cu lacrimi in glas ne-a anuntat ca “in cenusa din cazan s-au gasit bijuteriile Alexandrei, recunoscute de mama fetei, precum si fragmente de oase si dinti ce par a fi umani”, declaratie publica ce a avut o singura menire, aceea de a ne face pe noi toti sa credem ca fetele sunt moarte si sa ne obisnuim cu ideea.

Iata niste indicii care ma fac sa cred cu tarie ca aceste fete sunt in viata si probabil sunt deja scoase din tara!
1. Simplu fapt ca pe langa situatia Alexandrei, se incearca “o rezolvare” si a celuilalt caz cu notorietate publica, acela al Luizei... care necesita, nu-i asa, si acesta o solutie gen “praf in ochi”!
2. Cazanul in care cica a incinerat-o pe fata... cum sa incinerezi un corp intr-un cazan?!? Corpul uman contine 70% apa. Ca sa incinerezi un corp iti trebui minim 2 ore temperatura de peste 1000 de grade Celsius, temperatura pe care nu o poti obtine decat intr-un cuptor special! La crematoriu IML din Bucuresti, cand se incinereaza un cadavru, miroase tot Berceniu. Cum puteti crede ca Alexandra a fost incinerata in cazan, in aer liber?!

Adina Alberts, scrisoare deschisă pentru Viorica Dăncilă! "Doamnă, fetele astea valoreaza greutatea lor in diamante!"

3. Iesirea publica a dnei procuror, seara, la 21:30, total neobisnuita, oferind detalii menite sa ne “faca praf” pe noi telespectatorii, si sa ne stearga orice urma de indoiala asupra mortii acesteia!

Citeste continuarea pe kfetele.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate