Actorul Florin Zamfirescu, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” Duminica aceasta, de la 22:00, confesiunile extraordinare ale marelui actor român, într-un interviu maraton impresionant

Author: Diana Tilă

Florin Zamfirescu vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Florin Zamfirescu, unul dintre cei mai apreciați actori români vine duminica aceasta la maratonul celor “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune de interviuri portret difuzată de la ora 22:00, la Kanal D!

Citește și: Florin Zamfirescu: o carieră de succes. La 6 ani a luat primul premiu pentru recitator

Actorul Florin Zamfirescu, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” Duminica aceasta, de la 22:00, confesiunile extraordinare ale marelui actor român, într-un interviu maraton impresionant

Florin Zamfirescu se mândrește cu o carieră impresionantă în teatru și cinematografie, cinci dintre peliculele în care acesta a jucat au fost propunerea României la Premiile Oscar, la categoria “Cel mai bun film străin”. De-a lungul carierei sale a colaborat cu generații diferite de regizori, creând roluri remarcabile sub bagheta lui Alexa Visarion, Stere Gulea, Lucian Pintilie, Sergiu Nicolaescu, Nae Caramfil sau Cristi Puiu.

De asemenea, a moștenit din familie vocația pedagogică

și, timp de 23 de ani, a inițiat în arta actorului și a magiei studenții Universității de Artă Teatrală și Cinematografică București pe care a și condus-o în calitate de rector.

Citește și: „E cadavru viu!” Ionuț este în comă, după ce s-a dus la medic cu o durere de măsea

Citește și: Florin Zamfirescu sare în apărarea lui George Burcea! Ce spune celebrul actor despre derapajul colegului de breaslă din mediul online

Pe lângă cariera artistică, românii îl cunosc și pentru declarațiile politice tranșante, actorul afirmând despre sine că este “român patriot cu dragoste de neam și țară”.

Corina Chiriac trece prin clipe extrem de grele: i-a mai murit o mare iubire

În plan personal, Florin Zamfirescu a fost căsătorit de 3 ori și are 2 copii și 4 nepoți.

V-a deranjat vreodată celebritatea?”, “V-a făcut moartea mamei să renunțați la actorie?”, “Sunteți o persoană conflictuală?”, “Ce v ă  leagă

de Corneliu Vadim Tudor?”, “Pentru cine bat clopotele în politică?", “Cât de tare vă enervează să depindeți de cineva?”, “V-a spus fiul dvs. că sunteți învechit?”   sunt doar câteva dintre întrebările adresate de Denise Rifai lui Florin Zamfirescu în emisiunea de duminică a emisiunii, difuzată de la ora 22:00, la Kanal D!

 


Bianca, atac aprig la adresa lui Robert! Concurenta și-a ieșit din minți în clipa în care s-a simțit invidiată pentru relația ei cu Alex! „Robert e ofticat de moare, transpiră!”