Abuzurile la care a fost supus Nicu Ceaușescu în închisoare, date în vileag abia acum de Serghei Mizil: ”Îi puneau filmul cu execuţia de câteva ori pe zi, ca să-l distrugă psihic”

,

Apropiatul familiei Ceaușescu, Serghei Mizil a vorbit pentru prima dată despre atrocitățile la care a fost supus Nicu Ceaușescu în închisoare.


In articol:

Serghei Mizil a comentat dialogul purtat în 1991 de către Adrian Păunescu și Nicu Ceaușescu, fiul fostului dictator, prezentate în cadrul unei emisiuni televizate.

Serghei a făcut dezvăluiri șocante despre abuzurile la care a fos supus Nicu Ceaușescu în închisoare.

Abuzurile la care a fost supus Nicu Ceaușescu în închisoare, date în vileag abia acum de Serghei Mizil

În imaginile filmate în 1991, Nicu Ceaușescu părea slabit și bolnav, lucru pe care l-a confirmat și apropiatul familiei Ceaușescu, Seghei Mizil, care a fost un personaj important în viața fiului fostului dictator.

”Era slab, era bolnav. Lui i-a agravat starea şi boala şi tăietura aia care a avut-o la televiziune (n.r atacat la intrarea în Bucureşti, Nicu Ceaușescu, atunci în vârstă de 38 de ani, este dus, plin de sânge, la Televiziunea Română şi prezentat pe post de „trofeu“ al Revoluției”), şi pus pe psihic.

Mi-a spus că îi puneau filmul cu execuția de câteva ori pe zi în pușcărie ca să îl distrugă psihic.

Tot ce a fost atunci a fost o crimă şi o barbarie ieșită din comun. Eu am văzut poze cu picioarele pe ei (n.r Nicolae şi Elena Ceaușescu), poze care nu au mai circulat, nu ştiu de ce le-au scos. De aia s-a întors Occidentul atunci împotriva noastră, pentru că noi aveam o deschidere mare cu Revoluția şi când şi-au dat seama ce a fost şi cu procesul care a fost o crimă, din punctul de vedere al juriștilor ne-a dat mult înapoi”, a
spus Serghei Mizil.  

Citeste si: Ce avea Elena Ceaușescu în gură, când a fost ucisă? Medicii au găsit detaliul abia la deshumare

Nicu Ceaușescu era pregatit de familie să ia puterea de la tatăl său?

Serghei Mizil a mai fost întrebat dacă Nicu Ceaușescu era pregătit de familie să preia puterea de la tatăl său. Acesta a dezvăluit detalii incredibile, neștiute, despre prietenul său.

”Din punctul de vedere cum l-au pregătit, că l-au trimit şi la Sibiu să treacă prin toate etapele ca să ajungă în conducere, eu zic că îl pregăteau. Nicu citea foarte mult, îi plăcea mult politica externă se preocupa de chestia asta. Aia cu începutul că era alcoolic era o imbecilitate. Beam, dar nu 24 cu 24. Pe el l-a marcat ce s-a întâmplat. Era un om foarte sensibil. Curios este că toată lumea l-a ajutat după aia. El nu-şi mai găsea locul în societate. Când a venit de la pușcărie era foarte debusolat.

Toate i s-au spart în capul lui. Pentru că a venit eșalonul doi şi, părerea mea personală este că, au avut o invidie pe ei şi au vrut să ajungă să facă ce au făcut ei. Dacă te uiți în România cine ajunge la putere, zici că e un șablon, înnebunesc toţi.

Adică înainte sunt băieți buni, politicieni, că am discutat cu o groază. Când ajung preşedinte nu mai vor să plece, nu mai vor să facă, vrea să conducă totul, să acapareze totul.

Uită-te la toţi, la Băsescu, la Iohannis. Toţi au chestia asta eu fac, al meu, numai eu hotărăsc. Singura diferența între Ceaușescu şi aştia era inteligența. Când voia să facă ceva chema experţi”, a spus Serghei Mizil.

Citeste si: Serghei Mizil a refuzat să își plănuiască propria înmormântare: „Nu fac nicio groapă... Mă dau cu var să mă facă statuie”

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Serghei Mizil a refuzat să își plănuiască propria înmormântare: „Nu fac nicio groapă... Mă dau cu var să mă facă statuie”

Ce le-a promis Nicolae Ciucă afaceriștilor sosiți la Palatul Victoria

Descoperire ȘOCANTĂ! Ce s-a găsit în locul în care a murit designerul Răzvan Ciobanu, la aproape trei ani de la tragedie. Ți se face pielea de găină! Azi ar fi fost ziua lui!

Serghei Mizil: "Nu sunt de acord cu operatiile estetice" VIDEO

Ruxi, desfiintata de "Dana Budeanu" prezenta la Gala Bravo, ai stil!: "Ce-i asta, fa...Cine-i stilistul tau. Serghei Mizil?!Ametito, trebuie sa umbli mereu cu...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies