A vrut să fie sexy şi a ales o rochie cu un decolteu ameţitor, dar a gafat! Tily Niculae, făcută praf de Iulia Albu: ”Explodează într-o paraşută pentru pitici!”

Vedetele prezente la un eveniment monden n-au scăpat nici de această dată de ochiul critic al Iuliei Albu, care n-a ezitat să comenteze ţinutele care mai de care mai inedite ale acestora.

"Fireşte că nu orice combinaţie de pantofi albi cu pantaloni merge. Camaşa este mult prea subţire. Maneca nu este suficient de lunga. Macar se vede un ceas, ceea ce este decent. Astăzi primeşte 3.”, a spus Iulia Albu despre Virgil Ianţu.

"Nu ne ducem cu cizme la astfel de evenimente indoor. Ideea este că Andreea Esca chiar dacă este accesorizată corect, ratează întreg outfit-ul. Primeşte 1,82, aproape 2.", a declarat aceasta.Nici Gina Pistol nu a scăpat de ochiul critic al acesteia: ”Nimic în neregulă în a asorta o rochie sacou la o pereche de dresuri plasă, dar calitatea nu ne impresionează. Pantofii sunt foarte ieftine. Totuşi, ea are aerul ei de pisicuţă sexy, care a consacrat-o aşa că primeşte nota 5.”, a precizat ea.

Catalin Scarlatescu nu a scăpat nici el de ochiul critic: ”Este o ţinută mult prea casual pentru un asemenea eveniment. Putea să ia o cămaşă. Un tricou e sub evenimentul acela. I-ar fi stat mai bine în bucătărie decât la asemenea party. Ar trebui să-şi angajeze un stilist.  Primeşte nota 0.”"Mi se pare o stupizenie să execuţi un asemenea produs, cu detaliu care nu e transparent. Accesorizarea e ok, este o fată frumoasă, dar atunci când nu există o siluetă silfidă să nu ne marcăm asta. Ar trebuie să-şi marcheze silueta, care nu se întâmplă. Explodează într-o paraşută pentru pitici. Tili primeşte nota trei. V-am păcălit. Primeşte trofeul BAU.Cea care a impresionat-o total, în ciuda faptului că i-a aruncat multe vorbe grele a fost Elena Gheorghe: ”Pentru statura ei, pentru atitudine, pentru cum arată ea, astăzi primeşte un trofeu WOW.
Să nu uităm că ea a fost îmbrăcată mult mai rău, dar acum ţinuta era perfectă.”Andi e în zona lui. Nu cred că iese vreodată din zona lui de confort. Oare are curea? E perfect. Cred că are ceva la gât, iar ajustarea sacoului este imperativă. Per ansamblu este ok. Primeşte nota şapte”, a spus Iulia despre Andi Moisescu.Familia Maxer a fost, în schimb, desfiinţată de vedetă: ”Am avut senzaţia că a venit deja Crăciunul şi e deghizată în Elf. În general, ţinutele astea, în nuanţele astea se potrivesc ţinutelor de Crăciun. Nu pot fi purtate în alte ocazii decât în cele în care trebuie să ne costumăm. E cea mai proastă ţinută pe care am văzut-o. Aş vrea să nu comentez. E sub rubrica noastră. Nu pot să dau minus infinit, aşa că vreau să-i excludem.”Despre Horia Brenciu aceasta a avut cuvinte de laudă: ”E în zona lui de siguranţă, nu face excese. Albastru cu galben funcţionează, mai ales în această combinaţie de imprimeuri. Îl ajută şi atitudinea. Primeşte nota şase.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate