A vrut sa aiba parte de senzatii tari, asa ca a chemat o prostituata acasa. Dupa ce si-a facut treaba cu ea, si-a dat seama ca nu are bani ca sa o plateasca, asa ca i-a oferit un ou fiert. E incredibil ce i-a facut fata cand a auzit acest lucru

Cazul de mai jos s-a petrecut in Zimbabwe si a devenit viral pe retelele de socializare, foarte multi dintre cei care au aflat despre el fiind amuzati.

Totul a inceput dupa ce Moses Mushonga, in varsta de 28 de ani, a abordat o prostituata pe strada, in cautare de senzatii tari. Dupa ce s-au inteles la pret, cei doi au mers in apartamentul barbatului si au consumat actul sexual.

La sfarsit, in momentul platii, omul si-a dat seama ca nu are bani, asa ca s-a gandit sa ii ofere tinerei un ou fiert, singurul lucru pe care l-a gasit in bucatarie.

Furioasa, si crezand ca Moses Mushonga isi bate joc de ea, fata a luat o sticla si i-a dat cu ea in cap, l-a lovit in mod repetat, pana cand l-a lasat inconstient, dupa care a plecat.

Omul a fost ranit grav si a avut nevoie de mai multe zile de ingrijire medicala, insa nu intentioneaza sa depuna plangere impotriva prostituatei.

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate