„A venit vânătă acasă'' Andreea Mantea, despre realitatea femeilor abuzate in relatii! Dezvaluiri de senzatie într-o nouă ediție a emisiunii „O nouă șansă”, sâmbătă, 16 octombrie 2021, de la ora 20:00, la Kanal D

,

Emisiunea „O nouă șansă” de sâmbătă, 16 octombrie 2021, aduce în atenția publicului o nouă poveste de viață impresionantă. Va fi mult prea târziu pentru regrete?


In articol:

Nu de puține ori se întâmplă ca oamenii să ajungă pe marginea prăpastiei, să se simtă părăsiți de toți cei din jur, iar coincidența face ca toate aceste lucruri să se întâmple fix atunci când au cea mai mare nevoie de sprijin.

În ediția de sâmbătă, 16 octombrie 2021, a emisiunii „O nouă șansă”, Andreea Mantea aduce în fața publicului o nouă poveste de viață cutremurătoare și încărcată de emoție.

Regrete și foarte multe lacrimi în ediția de sâmbătă, 16 octombrie 2021, a emisiunii „O nouă șansă”

După cum sugerează și numele, emisiunea „O nouă șansă” încearcă să aducă speranța în sufletele unor oameni greu încercați de destin. În ediția de sâmbătă, 16 octombrie 2021, a emisiunii „O nouă șansă”, Andreea Mantea le va prezenta telespectatorilor Kanal D povestea unei tinere care a fost victima violenței fizice.

Plină de vânătăi și cu sufletul sfâșiat de durere, tânăra a cerut ajutorul apropiaților, însă fără succes.

„M-am săturat, m-am săturat de tot. Toți mi-au întors spatele, nimeni nu m-a crezut.”, va spune tânăra.

În cele din urmă, adevărul va ieși la iveală, iar una dintre persoanele căreia tânăra i-a cerut ajutorul va regreta enorm că nu a crezut în spusele ei.

„A venit vânătă acasă, nu am crezut-o nici atunci. Nu știu ce a fost cu mine.”, va spune femeia căreia tânăra abuzată i-a cerut ajutorul.

Va fi prea târziu pentru regrete? Se mai pot închide rănile sufletului? Rămâne de văzut dacă va reuși tânăra să treacă peste această traumă și peste felul în care a fost tratată de cei în care avea cea mai mare încredere.

Andreea Mantea va încerca să calmeze spiritele și să găsească cea mai bună cale către împăcare.

„Prin această emisiune am șansa să ofer speranță unor persoane care au cunoscut deznădejdea.”, a spus Andreea Mantea. 

Emisiunea „O nouă șansă” va fi difuzată sâmbătă, 16 octombrie, începând cu ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Un accident cumplit i-a schimbat total viața. Urmărește o poveste de viață cutremurătoare, astăzi, într-o nouă ediție ”O nouă șansă”, de la ora 20:00, la Kanal D

Emisiunea „O nouă șansă”, un format bazat pe emoție 

Începând din această toamnă, Andreea Mantea a revenit la Kanal D cu emisiunea „O nouă șansă”, un format plin de emoție. Este vorba despre o emisiune care aduce în atenția publicului povești din viața reală, adevărate lecții de viață. Acest format este despre puterea de a ierta, de a oferi o nouă șansă unor persoane care au greșit, fie că au făcut-o în mod intenționat, fie că situația a fost de așa natură încât lucrurile să se întâmple într-un mod greșit. 

Emisiunea „O nouă șansă” este difuzată la Kanal D în fiecare săptămână, mai exact sâmbăta, începând cu ora 20:00.

Citeste si: În această seară, de la ora 20:00, în emisiunea “O nouă șansă”, O crima care a distrus multe destine!

 

Citește-ne pe

Citește și:

În această seară, de la ora 20:00, in emisiunea “O nouă șansă”: Triunghiul amoros

Next level în industria pompelor funebre - înmormântarea eco: Sicrie din ciuperci

ŞOC! Iată planul ascuns al lui Vladimir Putin cu Ucraina! Motivul real pentru care Armata rusă va intra în forţă în ţara vecină cu noi

Andreea Mantea, cel mai neobisnuit cadou de ziua sa! Iata ce surpriza de senzatie i-au pregatit Teo si Bursucu!

În ce stare se află Andreea Mantea după ce a scăpat de COVID-19? „Mi-am revenit! Cred...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies