A urlat de durere! Jador, accidentare gravă la Survivor România 2021: „Dacă mă vede mama...” Care a fost verdictul medicului?

,
Jador, accidentare gravă la Survivor România 2021
Jador, accidentare gravă la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Jador s-a accidentat grav la Survivor România 2021. Faimosul a urlat de durere și a avut nevoie de ajutor pentru a putea ieși de pe traseu. Ce s-a întâmplat cu Faimosul?


In articol:

Din dorința de a aduce punctul pentru echipa sa, Jador nu a mai ținut cont de nimic și a încercat să își depășească limitele pe traseu, însă s-a ales cu o accidentare gravă la genunchi. Ce a constatat medicul după ce i-a acordat primul ajutor concurentului de la Survivor România 2021?

Momente de panică la Survivor România 2021. Jador, dureri puternice după ce s-a accidentat pe traseu

În jocul pentru imunitate din această seară, concurenții au de străbăut un traseu dificil și care se desfășoară 2 treimi pe apă, lucru care complică și mai mult situația. Cu doar câteva momente înainte de a termina proba pe apă și a ajunge pe uscat, la jocul de îndemânare, Jador s-a accidentat grav. Acesta s-a lovit puternic la genunchi și nu a mai putut termina proba, ba mai mult decât atât, Faimosul a avut nevoie de ajutorul celorlalți colegi pentru a putea ajunge pe uscat.

Jador a urlat de durere, iar medicul a intervenit rapid pentru a-l consulta pe Faimos.

„Lasă-mă un pic întins, că mor, simt o presiune acolo.(...) Aoleu, dacă vede mama, plânge. Mamă, ce m-am speriat! Ce m-am speriat, am zis că gata, mi-am rupt piciorul, plec acasă.

Nici că nu plec, băi. Nici fără picioare nu plec acasă!”, a spus Jador, la scurt timp după ce s-a accidentat la Survivor România 2021.

După ce a avut nevoie de ajutorul colegilor pentru a se ridica, Jador a primit îngrijiri medicale și se pare că, pentru moment, situația este sub control. Cu toate acestea, Faimosul nu a mai primit acceptul medicului pentru a intra pe traseu, astfel că nu a putut face altceva decât să își susțină colegii de pe margine. 

Citeste si: Ce crede Culiță Sterp despre Andreea Antonescu? A spus direct care este părerea lui despre Faimoasă: „Trebuie să mergem noi, să o împingem de la spate. Mă deranjează...”

Nu este pentru prima oară când Jador are nevoie de consultații de specialitate. Faimosul a acuzat în urmă cu mai multe zile dureri puternice de burtă, iar la acel moment, Jador a fost transportat de urgență la spital pentru analize amănunțite.

Atunci, Jador a primit un tratament din partea medicilor, iar ulterior s-a întors în camp cu forțe proaspete și hotărât să lupte și să dea tot ce are mai bun pentru a aduce cât mai multe puncte pentru echipa Faimoșilor.

Citeste si: Durere de nedescris pentru Majda! Fosta concurentă de la Survivor România 2021 este în doliu: „A plecat dintre noi si a lasat un mare gol...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cum arăta Andreea Antonescu pe vremea când cânta în trupa Andre și nu avea nicio operație estetică. FOTO

România revine în rândul țărilor normale, după plecarea lui Vlad Voiculescu: Sorin Cîmpeanu anunță teste de salivă, în școli, pentru elevi și profesori

Irisha BATUTA MAR de un barbat! A fost hartuita! Ce s-a intamplat la Survivor Romania

Conflict de proportii la Survivor Romania 2021 intre Roxana Nemes si Sebastian Chitosca! Ce si-au aruncat in fata cei doi Faimosi

Show-ul fenomen “Survivor România”, din nou, pe primul loc în preferințele telespectatorilor

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies