A MURIT Hugo Chavez, presedintele Venezuelei

A MURIT Hugo Chavez, presedintele Venezuelei

Presedintele venezuelean Hugo Chavez a decedat, marti, la Caracas, din cauza cancerului, a anuntat vicepresedintele Nicolas Maduro la televiziunea publica.

"Am primit informatia cea mai grea si cea mai tragica pe care am putea-o anunta poporului nostru. La ora 16.25 (22.55 ora Romaniei), astazi 5 martie, a murit comandantul nostru presedintele Hugo Chavez Frias", a declarat Maduro.

In urma cu putin timp, Guvernul din Venezuela anuntase ca "dusmanii" tarii i-au provocat cancerul presedintelui Hugo Chavez, expulzandu-l pe atasatul militar american de la Caracas, acuzat de conspiratie.

Intr-un discurs televizat, vicepresedintele Nicolas Maduro a declarat: "Vom demonstra ca boala a fost provocata de dusmanii tarii".

Presedintele Hugo Chavez, spitalizat la Caracas din cauza cancerului, suferea de o agravare a problemelor respiratorii si de o noua infectie grava.

Chavez, in varsta de 58 de ani, a revenit la Caracas in urma cu doua saptamani si a fost internat imediat in spitalul militar din capitala dupa ce a fost spitalizat timp de doua luni la Havana, unde a suferit, in decembrie, o a patra interventie chirurgicala de cancer, cu care a fost diagnosticat in 2011 in regiunea pelviana.

Chavez urma o cura de chimioterapie foarte puternica si tratamente complementare.

Sursa: Mediafax.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate