A mers cu sora ei si cu sotul acesteia la o nunta, iar ce s-a intamplat acolo o va bantui toata viata! "N-am facut sex total, dar am facut lucruri de care mi-e rusine rau!" De ce ii e teama femeii acum

Femeia, cu constiinta incarcata, si-a deschis sufletul in fata psihologului unei publicatii britanice.

"In frebruarie, o sa merg intr-un concediu cu sora mea si cu familia ei. Amandoua avem copii, care se inteleg foarte bine, asa ca, teoretic, ar trebui sa fie o vacanta foarte frumoasa pentru toti.

Problema mea, una foarte mare, e ca am avut o aventura de o noapte cu sotul ei, acum un an si jumatate, la o nunta. A fost o intalnire scurta in spatele primariei din sat. N-am facut sex total dar am facut lucruri de care mi-e rusine rau!

Mi-a parut rau si mi-a fost rusine dupa aceea, dar el a parut ca a trecut peste ca si cum nimic nu s-a intamplat. E un petrecaret impulsiv, asa ca mi-e teama ca, daca o sa bea in vacanta, o sa se dea iar la mine sau o sa se laude cu ce s-a intamplat la nunta.

Ma gandesc sa caut un motiv ca sa renunt la vacanta. Ce sa fac?", a intrebat ea.

 

Femeia a fost sfatuita fie sa incerce sa scape de vacanta, fie sa evite sa ramana singura cu el. Probabil ca acesta nu va dezvalui ce s-a intamplat intre ei, pentru ca si casnicia lui ar fi in pericol.

 

Tu ce o sfatuiesti?

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate