A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!

,
Faimoșii și Războinicii de la Survivor România 2021
Faimoșii și Războinicii de la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

La finalul consiliului de eliminare din această seară, Faimoșii și Războinicii au aflat cine a părăsit competiția Survivor România 2021. Ca de fiecare dată, votul publicului a dat totul peste cap.


In articol:

Fiecare consiliu de eliminare vine la pachet cu o mulțime de emoții pentru concurenți, în special pentru cei aflați în pericol de eliminare. La fel s-a întâmplat și în această seară, când Faimoșii și Războinicii au așteptat cu sufletul la gură să afle pentru ce concurent se oprește drumul la Survivor România 2021.

Eliminare neașteptată la Survivor România 2021. Cine a părăsit competiția?

După ce Cătălin Moroșanu a părăsit competiția Survivor România 2021 la început de săptămână, din motive medicale, Faimoșii și Războinicii au așteptat să afle numele persoanei care a primit cele mai puține voturi din partea publicului și care nu va mai putea continua să lupte pe traseele de la Survivor România 2021. Nominalizați spre eliminare în această săptămână au fost, inițial, Irisha din echipa Faimoșilor și Albert din echipa Războinicilor.

Citeste si: Culiță Sterp a cedat nervos la Survivor România 2021! A fost căutat de poliție peste tot. Ce s-a întâmplat?

Înainte de a face marele anunț, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat care sunt favoriții săptămânii, rugându-i pe aceștia să facă, la rândul lor, nominalizări.

Din echipa Faimoșilor, concurentul care a primit cele mai multe voturi din partea celor de acasă a fost Zannidache. La rândul lui, acesta a nominalizat și a decis să o voteze spre eliminare pe Elena. 

În echipa Războinicilor, cel mai votat concurent a fost Albert, astfel că s-a salvat de la eliminare și a făcut o nouă nominalizare, alegând să o voteze pe Vera.

Votul său a stârnit controverse și a înfuriat-o pe concurenta de la Survivor România 2021, astfel că aceasta l-a acuzat că este fals.

Ulterior, Marius, cel de-al doilea concurent din echipa Războinicilor aflat în topul preferințelor publicului, a nominalizat-o spre eliminare pe Maria.

În urma voturilor publicului, Daniel Pavel a anunțat că Vera a părăsit Survivor România 2021.

„Nominalizați spre eliminare în acest consiliu de eliminare al săptămânii la Survivor România avem din echipa Faimoșilor pe Irisha și pe Elena, din echipa Războinicilor pe Vera și pe Maria.

În această seară ne vom lua rămas bun de la una dintre voi, iar concurenta care a acumulat cele mai puține voturi este Vera. Vera, pentru tine, experiența Survivor România încetează în această seară, acum și aici.”, a spus Daniel Pavel.

Războinica a intrat recent în competiție și deși s-a acomodat rapid, concurenta nu a primit suficiente voturi pentru a continua lupta pe traseele din Republica Dominicană, astfel că drumul ei în Survivor România 2021 s-a oprit.

Vera, concurenta care a părăsit competiția Survivor România 2021
Vera, concurenta care a părăsit competiția Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Concurenta a părăsit competiția în lacrimi. Vera și-ar fi dorit să poată rămâne mai mult timp la Survivor România 2021 pentru a putea dovedi că este o adevărată supraviețuitoare.

„Aveam o presimțire domnul Dan că o să plec, am simțit asta de azi dimineață de când m-am trezit și chiar am avut o conversație cu colegii mei și le-am spus că am o presimțire și că o să plec. Îmi pare rău că plec dintre ei, mi-aș fi dorit să stau mai mult, dacă atât a fost să fie pentru mine...Voi pleca acasă cu capul sus. Domnul Dan, mă bucur că am făcut parte din această emisiune, sunteți niște oameni deosebiți cu toții, mi-a părut bine să vă cunosc pe fiecare în parte, pe dumneavoastră, echipa mea, echipa Faimoșilor. O să vă urmăresc de acasă și o să îmi susțin echipa în continuare.”, a spus Vera, concurenta care a părăsit competiția Survivor România 2021.

Citeste si: El este noul concurent de la Survivor România 2021. Ce echipă l-a primit cu brațele deschise?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Doi concurenți din echipa Faimoșilor, în pericol de eliminare? Daniel Pavel: „Faptele voastre...” Cine sunt cei doi Faimoși care au încălcat regulamentul Survivor România 2021?

Şeful PSD Iași intervine în SCANDALUL PNL-USR PLUS: 'Partidul penalului Dan Barna a susţinut partidul penalului Mihai Chirica'

Războinica Adelina Damian, angajata Kanal D! Ce rol are de fapt aceasta la Survivor România. Detalii neștiute până acum

Decizie finală în cazul lui Zanni: „Ai încălcat regulamentul. Ei bine...” Ce se va întâmpla cu Faimosul de la Survivor România 2021?

Momente de panică la Survivor România 2021! Ce concurent a fost mușcat de un scorpion în miez de noapte?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies