A fost sau nu PRINS criminalul Simonei? Anuntul autoritatilor a venit in urma cu putin timp

,
Mihaela-Sabina Mircea
Poliția a reuşit să-l prindă pe principalul suspect al crimei din Ghimpați. Oamenii legii au descins la locuința acestuia şi fac verificări.

Criminalul fetei incendiate pe un câmp din apropiere de Ghimpați, județul Giurgiu, ar putea fi un client al salonului de masaj la care tânăra lucra.


In articol:

Ancheta în cazul crimei și incendierii de la Ghimpați care a îngrozit o țară întreagă avansează, iar Poliția l-ar fi reținut pe posibilul criminal al tinerei.

A fost sau nu prins criminalul Simonei

Principalul suspect în cazul fetei ucise și incendiate pe un câmp la Ghimpați, județul Giurgiu a fost prins. Din ultimele informații, în aceste momente el a fost încătușat de politiști și dus la audieri.

Sabina, tânăra de 32 de ani, a fost omorâtă în noaptea de vineri, 30 octombrie, pusă într-o valiză şi incendiată pe un câmp de pe DN 6, din apropiere de Ghimpaţi, judeţul Giurgiu.

Sabina, în vârstă de 32 de ani, a fost omorâtă în timpul unui act sexual. Pe trupul acesteia erau urme, semne clare care dovedesc că fata a fost sufocată. Semnele au fost descoperite de către anchetatori la nivelul gâtului, prin urmare aceasta ar fi fost sufocată.

În momentul de față anchetatorii suspectează faptul că, criminalul ar putea fi unul dintre clienții de la centrul de masaj din centrul Capitalei, la care femeia lucra.

Familia Sabinei crede că tânăra a fost răpită, sechestrată şi ucisă.

Tânăra de 32 de ani a fost omorâtă în noaptea de vineri, 30 octombrie, pusă într-o valiză şi incendiată pe un câmp de pe DN 6, din apropiere de Ghimpaţi, judeţul Giurgiu.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, femeia a fost identificată după o amprentă papilară. Aceasta ar fi fost amprentată inițial în Spania, unde ar fi comis un furt.

Amprenta ar fi rămas în sistemul Europol, iar cei de la Europol au trimis o comunicare la solicitarea autorităților Române pentru identificarea tinerei. 

Diriginta femeii a făcut noi dezvăluiri

Reporterii Antena 3 au găsit-o pe diriginta femeii de 32 de ani care a fost ucisă și apoi arsă într-un geamantan pe câmp.

Diriginta face dezvăluiri incredibile despre Mihaela-Sabina Mircea, tânăra ucisă. Se știe deja că femeia avea 32 de ani, era din Buftea și avea un copil cu dizabilități lăsat în grija rudelor.

Era un elev obișnuit, de nivel mediu care nu dădea de înțeles că va ajunge aici. Am ținut foarte mult legătura cu bunica, care îmi era colegă. Se ocupa foarte mult de ea.  Își dorea să învețe mai mult și se ocupa. Urmărea lecții, o verifca, se interesa de evoluția ei la ceilalți profesori.  Sabina locuia cu bunica și cu mama. Nu știu despre tată. Era năzdrăvană, dar sunt mulți copii năzdrăvani.  Nu era ceva care să sară în ochi”, a dezvăluit diriginta femeii incendiate.

Mihaela-Sabina Mircea
Criminalul fetei incendiate în valiză ar putea fi unul dintre clienții salonului de masaj erotic

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ultimele mesaje ale Sabinei, tânăra ucisă și incendiată pe un câmp din Ghimpați

'ABERAȚIILE' antivacciniștilor devin realitate: Pfizer BioNTech anunță un nou vaccin pentru Omicron

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Femeia din valiza si-ar fi abandonat copilul pentru iubit! Ce spun rudele Mihaelei despre acesta

Femeia ucisa si incendiata in Giurgiu a fost identificata! Ies la iveala noi detalii cutremuratoare! Ce spun criminologii despre posibilul ucigas?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies