A fost prins in timp ce incerca sa fure sutiene si chiloti. Ce a patit un PERVERS care avea un fetis pentru lenjerie intima de dama!

Chan Chun Chee, un barbat in varsta de 32 de ani din Singapore, a fost in flagrant furand lenjeria intima a vecinelor sale, pe care acestea o lasau pe sarma, la uscat.

Tanarul locuia intr-un bloc de apartamente din Singapore. Locatarii obisnuiau sa-si lase rufele la uscat in curtea imobilului. Insa de la o vreme, femeile au observat ca le dipar chilotii si sutienele pe care le lasau afara pe sarma, l uscat.

Dupa ce au discutat aceasta problema, mai multe vecine au hotarat sa intinda o capcana hotului de lenjerie intima. Au lasat intentionat la uscat, in gradina sutiene si chiloti dupa care s-au asezat la panda. Asa l-au prins in flagrant pe Chan Chun Chee, un tanar care a recunoscut ca are un fetis pentru lenjerie intima de dama.

Furioase, femeile au dabarat pe el, l-au batut si l-au obligat sa defileze cu sutiene si chiloti in cap. L-au umilit in fata unui cartier intreg dupa care au l-au dat pe pervers pe mana politiei. Bravo lor!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate