A fost prima noapte de priveghi la capataiul lui Fane Spoitoru'! Cantacele de jale au rasunat pe terenul detinut chiar de familia sa

Florin Salam, Adrian Minune i-au dedicat melodii celui supranumit liderul interlopilor din Romania, in timp ce familia arunca bani lautarilor.

Au rasunat melodiile de jale ale lui Florin Salam si ale lui Adrian Minune la priveghiul lui Fane Spoitoru'! Salam, care este si cumatrul interlopului, si-a petrecut intreaga noapte la capataiul celui considerat liderul lumii interlope de dupa '89, in Romania. A varsat lacrimi si si-a amintit de momentele petrecute in compania lui.

In cele 2 corturi albe amenajate pe terenul de fotbal din comuna Pantelimon, care i-a apartinut lui Spoitoru, aproximativ o mie de persoane si-au petrecut noaptea ascultand melodiile lui Florin Salam. Mancaruri si bauturi scumpe au stat pe mese, iar scena pe care a stat sicriul a fost inconjurata de coroane si de o bolta din flori. In ambele corturi, dar si la intrarea pe terenul de fotbal tronau poze cu Fane Spoitoru'.

Frederico, care este antrenor de karate si un apropiat al lui Fane Spoitoru si-a amintit cum l-a cunoscut  pe controversatul personaj.

A fost o seara in care familia si apropiatii lui Fane Spoitoru' au vorbit despre el, nu asa cum l-a descris presa, adica un temut interlop, ci ca despre un om inimos, care i-a ajutat de fiecare data pe cei de langa el.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate