A fost sau nu prezenta mama Geta la botezul fiului lui Culita Sterp? Cine a dat-o de gol pe cea mai celebră mamă și ce poze au ieșit la iveală cu ea

,
Mama Geta a fost sau nu la botezul fiului lui Culita Sterp/

Mama Geta decizie radicala inaintea botezului fiului lui Culita Sterp

[Sursa foto: Captura Instagram]

Culita Sterp și-a invitat la botezului fiului sau, Milan, ambii părinți deși ei sunt despărțiți de mai bine de 10 ani, motiv de supărare pe mama Geta.


In articol:

Mama Geta a fost foarte supărată atunci când a auzit că la botez ar putea veni și fostul ei soț și chiar a subliniat faptul că nu crede că va veni la ceremonie tocmai din această cauza.

Cei doi s-au despărțit în urmă cu 10 ani, însă nu au mai păstrat sub nicio formă legătura. De curând, însă, Culita Sterp a mers la tatăl lui în vizită pentru a-i face cunoștință cu nepotul lui. El nu a mers singur, ci însoțit de sora și cumnatul lui împreună cu fetiță lor, Carla. Bărbatul a fost nespus de fericit că și-a văzut pentru prima dată nepoții.

Citeste si: Cum s-a îmbrăcat Culiță Sterp la botezul fiului său! A avut o ținuta care îți “ia ochii”

Mama Geta nu a vrut sa vina la botez cand a auzit ca fostul sot a fost invitat si el

Cam ăsta a fost vlog-ul nostru cu bunicul. Am fost să îl chemăm la botez și a zis că vine.  Acum să vedem. Mama a zis că dacă vine el s-ar putea să nu vină ea. După cum bine știți, ei s-au separat de vreo 10 ani.

Acum o să vedem ce o fi, noi sperăm să vină amândoi și să nu facă copilării de genul.

Sunt oameni mari, sunt maturi. Fiecare dintre eie e liber oarecum să aleagă ce să facă în viață. Cred că o să se înțeleagă și nu o să fie nicio problemă. Se întâlnesc după atâția ani, dacă vor să vorbească bine, dacă nu iarăși bine, dacă vor să se împace.

Glumesc, mama zice că nu și el zice la fel, că nu. Sunt orgolioși amândoi. Eu mi-am făcut datoria față de amândoi, îi aștept să vină cu drag. Sunt sigur că o să vină amândoi, sper să nu facă vreo prostie unul dintre ei”, a anunțat Culiță Sterp.

Mama Geta si-a calcat pe inima si a venit la botezul organizat de Culita Sterp pentru fiul lui

Cum si-a facut aparitia mama Geta la botezul fiului lui Culita Sterp

Cuma fost imracata mama Geta la botezul fiului lui Culita Sterp

[Sursa foto: Captura Instagram]

Însă, se pare că mama Geta s-a gândit mai bine și într-un final a luat decizia corectă. Cea care a publicat prima poză cu mama Geta îmbrăcată elegant a fost nimeni alta decât fiica ei, Ileana Sterp. Cele două s-au fotografiat în timp ce se pregăteau să meargă la biserica. Foarte elegantă, cu un costum deux-pieces, mama Geta a ales și o culoare în ton cu evenimentul căci nuanțele alese de Culita pentru botez au fost alb și verde. Astfel, se pare că mama Geta a trecut peste neînțelegeri și a făcut o concesie fiind prezența la botezul unicului ei nepot băiețel.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Culiță Sterp și-a dus fiul să își cunoască bunicul pentru prima oară. Reacția uluitoare a acestuia când a fost invitat la botez

Problemă la construcția mașinilor electrice: costurile sunt prea mari. Este o presiune uriașă

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Ana Porgras, primele imagini alături de noul iubit! Ce doi au plecat în vacanță în Viena

Cătălin Botezatu, emoționat până la lacrimi de urările celei mai admirate cântărețe din generația de aur a muzicii ușoare românești! Iată câți ani împlinește mâine celebrul...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies