A facut Andra amor in masina cu Bogdan Mocanu? Ce dezvaluie fosta concurenta de la "Puterea dragostei"

Author: A.I.
Actualizat: 02 iul 2020, 15:21

A facut Andra amor in masina cu Bogdan Mocanu? Un vlogger, pentru a atrage, a pus un titlu incendiar la un live al Andrei.

A facut Andra amor in masina cu Bogdan Mocanu? "Andra sex cu Bogdan Mocanu in masina| puterea dragostei", a scris vlogger-ul, insa Andra nu vorbeste in live deloc despre acest subiect.

"N-am vazut ca a facut Bogdan live, ca inca suntem blocati.

Nu fac live ca face Bogdan, fac fiindca fac de obicei", a spus Andra.

Intrebata de prietena ei, Melissa, Andra a spus: "Suntem in continuare impreuna".

A facut Andra amor in masina cu Bogdan Mocanu?

"Ce face Bogdan fac si maimutele", a fost un mesaj primit de Andra de la un internaut in timp ce facea live-ul.

Cel mai probabil internautul sau internauta se referea la escapada lui Bogdan Mocanu cu Bia, care a dus si la despartirea definitiva a castigatorului "Puterea dragostei" sezonul 1 de Andra.

Andra a parasit, recent, cu lacrimi in ochi Romania, iar Bogdan Mocanu a recunoscut ca nu se simte deloc bine avand in vedere ca Andra este departe de el.

Mocanu a incercat sa se impace cu Andra dupa escapada cu Bia, insa, in ciuda faptului ca dadea de inteles ca l-ar ierta, Andra nu a mai vrut sa formeze un cuplu cu el.

Andra Voloș suferă după Bogdan Mocanu? Mesajul ei spune tot

Andra Voloș suferă după Bogdan Mocanu? Fosta concurentă de la" Puterea Dragostei" s-a dat de gol, iar mesajul ei spune totul.

Deși a încercat să își ascundă sentimentele și să pară puternică în fața celor din jur, Andra Voloș s-a dat de gol acum și a dezvăluit ce se întâmplă cu adevărat în sufletul ei după despărțirea de Bogdan Mocanu.

Andra Voloș și Bogdan Mocanu s-au despărțit după ce fosta concurentă de la" Puterea Dragostei" a aflat că a fost înșelată și chiar dacă cei ce îi simpatizează sperau că vor depăși acest moment dificil și că vor rămâne împreună, se pare că nu au reușit să își rezolve problemele.

"Aș vrea să plece și sentimentele odată cu oamenii care o fac...", a scris Andra Voloș pe instagram.

Citeste continuarea aici

Câți români își serbează numele pe data de 30 noiembrie. Iată ce mesaje le poți trimite celor dragi de Sfântul Andrei

Citeste si: "Raceala ta ma pune la pamant" Ce a facut Bogdan Mocanu dupa ce Andra a parasit in lacrimi Romania

Citeste si: Bogdan Mocanu, schimbare radicala de look! Cum arata acum

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei” se luptă cu suferința: „Aș vrea să plece...”

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies