A făcut amor în baie? S-a aruncat bomba la "Puterea dragostei"! Despre ce concurentă este vorba

Un conflict de la "Puterea dragostei" sezonul 1 a declanșat o ipoteză incredibilă despre o concurentă care participă și la "Puterea dragostei" sezonul 2.


In articol:

Simina a acuzat-o într-o Gală "Puterea dragostei" sezonul 1 pe Roxana că a făcut dragoste în baie.

"Eu nu am făcut sex niciodată în baie, n-am ajuns atât de disperată după... nu zic ce", a spus Simina despre Roxana Buzoiu.

"E jignire adevărul pe care l-ai făcut? Dacă te simți jignită înseamnă că asta ești... să faci ce-ai făcut", a continuat Simina.

"N-ai tu treabă, stai cuminte, când îmi arăți ce-am făcut putem să discutăm, până atunci stai cuminte", a replicat Roxana.

Citeste si: Este mare sărbătoare sâmbătă! Ce trebuie să facă cei credincioși de Adormirea Maicii Domnului - capital.ro

"Simte-te mândră... calitatea pe care o ai și reputația", i-a mai spus Simina Roxanei.

Citeste si: Andreea Pirui, schimbare inedita de look! Iata cum arata fosta concurenta, la scurt timp de la plecarea din casa "Puterea dragostei"!

Simina se căsătorește! Când va avea loc nunta

Simina se căsătorește cu iubitul ei, Alex Zănoagă, cu care așteaptă și un copil. Simina a oferit data nunții, într-un vlog cu Raluca Munte.

"Data nunții este 21 august, dar vom face cununia civilă în ianuarie, nu știu exact în ce dată", a spus Simina în vlogul cu Raluca.

"Am 16 săptămâni jumate. Mi-am dorit băiat și eu și Alex și Dumnezeu a vrut ca dorința noastră să se îndeplinească, așa că avem băiat. Numele băiețelului este Dominic, ales de sora mea, iar Alex a ales un nume de sfânt, George, la fel cum îl cheamă și pe fratele lui", a dezvăluit Simina.

Roxana a făcut videochat! A vorbit ea însăși despre asta

Roxana Buzoiu este cunoscută ca o persoană dezinhibată. S-a aflat și că fosta concurentă "Puterea dragostei" a făcut videochat, iar Roxana a vorbit ea însăși despre asta.

”S-a întâmplat că, în urmă cu câțiva ani, Roxana a făcut o chestie pe care o fac foarte multe fete și... mulți băieți. Au apărut niște poze (cu Roxana, n. red.) mai puțin decente, +18... Eu vreau să vă spun ceva! Măcar dacă făceam bani... Și nu am făcut... Să nu faceți asta, pentru că este o prostie. Nici nu știam ce trebuie să fac... Și vreau să vă mai spunc eva! Să învățați din greșelile voastre și să nu le repetați. Și, mai ales, să aveți grijă ce faceți în prezent, pentru că poate o să vă dăuneze în viitor. Sincer! Nu îmi pare rău cu ceea ce am făcut, ideea e că este bine că am făcut-o, că am făcut o greșeală, ca să pot învăța pe viitor, să nu o mai repet. (...) Asta e, fiecare avem câte ceva în trecut...”, a declarat Roxana de la ”Puterea dragostei”, citată de wowbiz.ro.

Printre cei de la "Puterea dragostei" care au încercat videochat-ul se numără Larisa, Raluca, Adrian, Hamude și chiar Bogdan Mocanu, câștigătorul primului sezon al show-ului.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies