A dat boxul pe pantofii cu toc! Fosta LEGENDA a sportului international si-a facut operatie de schimbare de sex

Legendarul boxer Kellie Maloney, in varsta de 61 de ani, si-a uimit fanii cand a anuntat ca vrea sa devina femeie, pugilistul facandu-si operatie de schimbare a sexului.

Barbatul si-a pus viata in pericol pentru a-si urma visul de a deveni femeie. Medicii au declarat ca este foarte dificil pentru o persoana de varsta inaintata sa se supuna tratamentului hormonal dinainte si dupa operatia de schimbare de sex, dar mai ales interventiei propriu-zise.

Povestea lui Kellie Maloney a facut inconjurul lumii! Nimeni nu s-ar fi asteptat la asta din partea lui, mai ales ca se spune, in general, despre barbatii care practica boxul ca sunt plini de virilitate. In prezent femeie, boxerul a povestit pentru The Mirror, cat de grea a fost pentru el tranzitia de la barbat la femeie. Numai la fata a suferit trei interventii chirurgicale! Au urmat apoi remodelarea sanilor si operatia de schimbare de sex, plus tratamentele hormonale si terapiile cu psihologul care sa-l ajute sa treaca cu bine peste aceasta perioada dificila.

"Sunt norocoasa ca sunt in viata si ca familia este alaturi de mine", a declarat fostul boxer, adaugand ca a suferit ani la rand pentru ca nu putea sa spuna lumii cine este cu adevarat.


Sursa foto: mirror.co.uk

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate