A confundat mascatii care ii bateau la usa cu o trupa de stripperi. Cand a realizat de se intample, era sa lesine  de "placere"

O întâmplare halucinantã, la propriu, petrecutã în judetul Brasov, ar putea fi un scenariu de succes pentru un film de Hollywood.

O mama, banuitã ca ar fi traficanta de droguri, a fost la un pas sa lesine de placere, cand, de 8 martie, mai multi stripperi au dat buzna peste ea în casa.  In al noualea cer a fost femeia, convinsa ca fiul o a vrut s-o dea pe spate cu surpriza deocheata, facuta de 8 martie.

Se facea ca mai multi barbati inalti ca brazii si cu trupurile bine facute au descins spre ea, ca la carte. Cu strigate ca de lupta si cu berbecul in mana, au culcat-o la pamant si au incatusat-o, exact cand scena devenea mai fierbinte, iar imaginatia continua sa i se aprinda. Domnii nu si-au smuls nici cagulele de pe fete si nici n-au dat cu chipiurile de pereti, ci i-au facut un dus rece. Dar nu asa cum si-ar fi imaginat femeia.

Cand si-a dat seama ca nu este vorba despre stripperii? "In momentul in care lucratorii de politie s-au legitimat si i-au explicat ca menirea noastra, acum, nu e sa ne dezbracam. “, dupa cum au declarat oamenii legii.

Trezita, brusc, la realitate, femeia a realizat ca n-a primit cadou un numar de striptease masculin, ci mai multe zile la racoare.

Femeia se ocupa de cresterea plantelor de cannabis, uscarea lor si, in acelasi timp, o pregatea pt vanzare, pentru aproximativ  60 de lei gramul.  In timp ce mama se ingrijea de fotosinteza plantelor la lampi speciale, fiul recolta mugurii de cannabis si ii vindea colegilor de la facultatea de medicina din Targu-Mures.

La perchezitie, a fost gasit un kilogram de cannabis si 56 de comprimate continand MDMA, denumit populat “ecstasy”. Amandoi sunt in arest preventiv pentru cultivare, detinere si comercializare de droguri de mare risc.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate