6 combinatii dezastruoase de zodii. Dar in dormitor sar scantei!

Cand vine vorba despre cuplu, pasionatii de horoscop fac imediat calcule astrologice legate de contabilitatea intre zodiile celor doi parteneri.

Daca unele zodii par a fi create pentru celelalte, unele combinatii pot fi de-a dreptul dezastruoase. Ca si in cazul zodiilor enumerate mai jos. Numai ca, in cazul acestora, chimia sexuala dintre ei este atat de mare, incat, in ciuda incompatibilitatilor astrale, din dormitor sar scantei.

Taur si Leu
Relatia dintre Taur si Leu poate fi transpusa in doua cuvinte: emotie si pasiune. Este cuplul pe care toata lumea il uraste, pentru ca nu se sfieste deloc sa-si arate afectiunea in public. Sunt firi senzuale si arata asta tuturor. Doar ca, firi foarte orgolioase, nu isi vor cere scuze pentru nimic si vor ajunge sa se desparta, in ciuda chimiei din dormitor.

Citeste si: SE PREGĂTESC pentru ce e mai rău! Tătaru: Capacitatea este aproape de maxim - capital.ro

Pesti si Balanta
Atat Pestii, cat si Balantele sunt firi optimiste si pozitive. Unii ar putea spune despre ei ca sunt de-a dreptul naivi si cu capul in nori. De cele mai multe ori relatia poate avea de suferit tocmai din pricina faptului ca niciunul nu are simtul realitatii.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies