10 indicii pe care sanii le ofera despre sanatatea ta!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 ian 2018, 16:55

Sanatatea sanilor este importanta la orice varsta, indiferent ca vorbim de adolescente, de femei in floarea varstei sau trecute de prima tinerete. De aceea, este necesar sa stii ce este normal, dar mai ales ce nu, in ceea ce priveste sanatatea glandelor mamare.

Sfarcuri in interior
Sfarcurile care se afla in interior, si nu in afara sanului, asa cum intalnim la majoritatea femeilor, sunt normale daca stii ca asta le-ai avut dintotdeauna. Este o problema insa daca modificarea este recenta, iar in aceasta situatie e cazul sa-ti faci imediat o programare la medic. Totusi, inainte, asigura-te ca nu e un efect temporar de la sutien.

Dureri ale sanilor
Sunt mai multe cauze pentru care te pot durea sanii.

Deseori se intampla asta de la dezechilibre hormonale sau de la consum ridicat de cafea. Si perioada de dinaintea menstruatiei contribuie la aceste dureri, precum so un sutien care nu ti se potriveste sau chiar o geanta prea grea pe care o porti pe acelasi umar zi de zi.

Cititi continuarea pe kfetele.ro
              

 

Taguri:

Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în Casa iubirii! Julia a mărturisit că a venit pentru că a pus deja ochii pe doi băieți pe care își dorește să ii cunoască mai bine! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!