Sari la conținut

Vrajitoarele spre Brazilia! Iata cum se pregatesc cele doua surate pentru mult asteptata calatorie si care este maretul scop al acestora!

Vrajitoarele <decoleaza> spre Brazilia! Iata cum se pregatesc cele doua surate pentru mult asteptata calatorie si care este maretul scop al acestora!

Vrajitoarele Lenuta si Luminita isi fac bagajele pentru calatoria la Rio de Janeiro, in Brazilia unde pleaca la “specializare”.

Dupa ce si-a aprins "luminita cunoasterii" prin Peru, vrajitoarea cu acelasi nume e gata sa bata acum la usa tamaduitorilor de la Rio. Nu mai pleaca singura, ci impreuna cu Lenuta, sora ei, si ea posesoare de fusta lunga si ghioc, dornica si ea sa dea ochii cu tamaduitorii de la Rio.

Femeile ard de nerabdare sa urce in avion si sa ajunga in renumita destinatie. Vrajitoarele, insetate de <cunoastere sunt emotionate pana in maduva oaselor de noua experienta de la capatul celalalt al lumii.

Cu geamantanele de firma in mana si inima in dinti, pirandele sunt gata sa decoleze la calalalt capat al lumii, pentru specializare!


 

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net