Victor Slav, in "razboi" cu Teo si Bursucu! Noul prezentator de la "Wowbiz" crede ca va face fata cu brio tuturor probelor de foc pregatite de colegii sai, insa nici nu si-a imaginat ce anume il asteapta!

16 iun 2017
Victor Slav fata in fata cu noii sai colegi, a primit botezul de bun venit!

Invitat in platoul "Teo Show", Victor Slav a marturisit ca ii place noul lui statut de prezentator al emisiunii "Wowbiz" chiar daca reprezinta o mare provocare si va incerca din rasputeri sa cucereasca publicul cu sarmul lui.

Acesta a povestit ca este constient de faptul ca timpul petrecut cu iubita sa Bianca si cu fetita lor se va injumatati vizibil insa stie ca cele doua il vor sustine mereu si ii vor oferi sprijinul de care are nevoie pentru a merge mai departe si pentru a-si construi o cariera de succes.
"Ajung pe la ora unu acasa, pe la ora doua sunt in pat! Daca ma ia somnul e perfect si dorm pana la maxim ora noua, insa Sofia se trezeste la sase si atunci intra mama Biancai in actiune!", a spus Victor Slav.

Prezentatorul TV a acceptat provocarea lansata de Teo si Bursucu si a intrat in jocul acestora. Iata la ce probe inedite a fost supus Victor si cum a tinut piept provocarilor: 

viewscnt
GALERIE FOTO & VIDEO
Prima masura luata de Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia in cazul lui Pomohaci acuzat ca a incercat sa corupa sexual un minor. Preotul e DISTRUS
Prima masura luata de Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia in cazul lui Pomohaci acuzat ca a incercat sa corupa sexual un minor. Preotul e DISTRUS
X