Sari la conținut

  Cu o experienta de aproape doua decenii in domeniul modei, acesta se alatura echipei emisiunii "Bravo, ai stil!" pentru a le fi alaturi concurentelor cu sfaturi utile in incercarea acestora de a impresiona juratii.
   
  Misiunea celebrului fashion designer nu e una simpla, avand in vedere ca fetele tin enorm la propriile lor alegeri, iar Razvan va trece si de partea juriului in Gale, atunci cand au loc eliminarile.
   
  „Nu voi putea oferi stelute in timpul saptamanii, dar voi avea influenta la masa Juriului, atunci cand se fac eliminarile (n.r.- in fiecare sambata, in Gale). Fetele trebuie sa inteleaga faptul ca au in mine un aliat, voi tine cont de evolutia lor, de modul in care inteleg si accepta ceea ce le sfatuiesc. Nu le voi alege eu tinutele, dar pot sa spun ca voi ajusta compozitiile vestimentare, daca ele ma vor lasa. Unele concurente sunt mai maleabile, altele au senzatia ca le stiu pe toate. Eu m-as bucura ca ele sa aiba incredere in mine si sa ma vada ca pe un prieten. Am cele mai bune intentii. Atunci cand voi considera ca membrii juriului sunt prea duri cu ele, voi lua atitudine”, spune Razvan Ciobanu.

  Prezinta - Bravo, ai stil!

  Data nasterii - 28 ianuarie 1976, Bucuresti