Sari la conținut

Un musafir-surpriza a calcat pragul casei "Te vreau langa mine"! Iata cine este acesta si ce reactii ciudate a starnit in randul cuplurilor!

Un musafir-surpriza a calcat pragul casei "Te vreau langa mine"! Iata cine este acesta si ce reactii ciudate a starnit in randul cuplurilor!

Aparitia intrusului a aprins focul geloziei intre doi parteneri, iar cuplul este pe cale sa se destrame.

Cel care a patruns in "casa iubirii" este nimeni altul decat fostul iubit francez al lui Tunde, care a venit pentru a-i mai cere o sansa acesteia. Tanarul a intrat in casa cu mult entuziasm, sperand ca fosta sa iubita va ceda insistentelor sale si isi vor relua povestea de dragoste.

"Nu inteleg ce cauti aici! Ce a fost intre noi, stii ca a trecut! N-am cum sa uit, au fost niste clipe atat de fericite si de frumoase, insa eu am trecut peste! Nu inteleg! Hai sa clarificam situatia! Avem amintiri frumoase impreuna, dar nu ma intorc la tine! Nu te mai iubesc! Cred ca vei pleca tot singur si vei intelege despre ce este vorba!", a spus Tunde.

Pe de alta parte, fostul iubit al lui Tunde a incercat sa o convinga sa il ierte si sa se intoarca la el, insa niciun argument adus de acesta nu a determinat-o sa renunte la iubirea sa pentru Razvan.

In timpul ce Tunde a ramas in living sa discute cu fostul ei iubit, Razvan a trecut prin clipe stanjenitoare, manifestandu-si gelozia. Acesta a fost consolat de ceilalti participanti, insa situatia s-a complicat. Iata ce reactie a avut Razvan si ce decizie radicala a luat Tunde in privinta fostului ei iubit: 

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net