Sari la conținut

Teo si-a demonstrat talentul actoricesc! Prezentatoarea TV i-a imprumutat vocea personajului "Odette", din animatia "Balerina"!

Teo si-a demonstrat talentul actoricesc! Prezentatoarea TV i-a imprumutat vocea personajului "Odette", din animatia "Balerina"!

Teo a avut-o aproape pe fiica sa, Maia, care a incurajat-o sa isi implinieasca acest vis.

Surprinsa la lansarea filmului de animatie "Balerina", Teo a marturisit ca si-a dorit enorm sa faca parte din acest proiect si a ajuns sa isi implineasca acest vis datorita fiicei sale, Maia, care a sustinut-o in tot acest timp.

"Cea mai frumoasa experienta din ultimul timp si m-am bucurat cu atat mai mult cu cat Maia stie ca era visul mei sa fac asta, sa dublez un personaj de desen animat, mi-am dorit ani de-a randul si cand mi s-a propus asta am sarit conform desfasuratorului! Sunt emotionata pentru ca nu am vazut filmul si imagineaza-ti ca trebuie sa pui voce pe un personaj pe care nu il cunosti si l-am cunoscut abia dupa ce am terminat!", a spus Teo.

Insotita de fiica sa, Maia, Teo a era vizibil emotionata si a vorbit deschis despre relatia lor speciala si despre faptul ca fetita sa o sustine mereu in tot ceea ce face si ii da putere sa reuseasca.
"Am emotii pentru mami, dar stiu ca totul va iesi bine, pentru ca este puternica si intotdeauna stie cum sa reactioneze!", a zis Maia.
Iata ce alte dezvaluiri au facut acestea despre relatia lor:viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net