Sari la conținut

"Sultanul" Halit Ergenc si-a dus familia in vacanta! Iata unde si-au petrecut mult asteptatul concediu din aceasta vara cei doi actori!

"Sultanul" Halit Ergenc si-a dus familia in vacanta! Iata unde si-au petrecut mult asteptatul concediu din aceasta vara cei doi actori!

Halit Ergenc si-a rasfatat sotia si fiul cu o vacanta intr-un statiune exclusivista de la malul marii, in Turcia.

Dupa incheierea unui sezon extenuant din serialul "Patria mea esti tu!", in care celebrul Halit Ergenc joaca impreuna cu sotia sa, Berguzar Korel, acesta a hotarat sa-si rasfete familia cu o vacanta binemeritata, la malul marii.

Actorul si-a dus sotia si fiul intr-un resort exclusivist din Turcia, Fethiye Hillside Beach Club Hotel, unde s-au relaxat pe plaja si s-au bucurat impreuna de cele mai frumoase momente in trei.

Baietelul lor, Ali a fost foarte fericit sa gaseasca un pui de broasca testoasa, care a devenit mascota micutului. In vreme ce fiul lor s-a distrat alaturi de alti copii pe plaja, Berguzar Korel nu s-a sfiit sa-si arate trupul si a preferat sa inoate si sa se relaxeze sub umbrela pe plaja, de unde il supraveghea pe micul Ali. Pe de alta parte Halit Ergenc s-a jucat cu fiul lor si l-a urmarit indeaproape pentru a evita orice posibil pericol.

Desi au plecat in vacanta sa se odihneasca dupa zecile de ore petrecute pe platourile de filmare, cei doi soti nu si-au ignorat deloc fanii, ci dimpotriva au socializat cu acestia si au incercat sa le raspunda chiar si celor mai indiscrete intrebari.(sursa: posta.com.tr, viata cu aroma de cafea)
 

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net