Se gandea sa se desparta de sotul ei, dar a inceput sa planga dupa ce i-a gasit o pereche de ghete si s-a uitat pe talpa lor! Cand a vazut acest detaliu, s-a dus si i-a cerut imediat iertare

23 ian 2016

Deirdre Sanford povesteste ca incepuse sa fie satula sa stranga dupa sotul ei in fiecare seara, iar foarte des ajungea sa se certe cu el pe aceasta tema.

"Nu stii prin cate trec in fiecare zi! Nu intelegi cat de mult muncesc! Vreau doar sa vin acasa si sa ma relaxez cu copiii", era motivatia barbatului, care insa nu era suficienta pentru sotia lui.

Deirdre era din ce in ce mai nervoasa si chiar se gandea sa se desparta de el pentru ca era dezordonat. Intr-o zi insa a dat peste o pereche de ghete pe care sotul ei le folosea la munca.

Abia cand a vazut gaurile din talpile incaltamintei a inteles cat de mult muncea barbatul, iar in acel moment a inceput sa planga.

"Doamnelor, vad ca multe dintre dumneavoastra se plang ca barbatii lor sunt dezordonati, ca nu strang dupa ei, ca nu fac curat, ca nu mai au chef sa faca nimic dupa serviciu. Cred ca multe dintre noi subestimeaza prin ceea ce trec ei in fiecare zi la serviciu! Apreciati-va jumatatea mai mult!", a scris femeia pe Facebook.

viewscnt
GALERIE FOTO & VIDEO
Ileana Ciuculete, razbunata de dincolo de moarte? Ce s-a intamplat la doua saptamani dupa moartea ei
Ileana Ciuculete, razbunata de dincolo de moarte? Ce s-a intamplat la doua saptamani dupa moartea ei
X