Sari la conținut

Premiera! Casatorie aranjata, la “Se striga darul!” Vezi cum arata mireasa de 17 ani, diseara, de la ora 20.00, la Kanal D

Premiera! Casatorie aranjata, la “Se striga darul!” Vezi cum arata mireasa de 17 ani, diseara, de la ora 20.00, la Kanal D

In aceasta editia a emisiunii “Se striga darul”, difuzata la ora 20:00, la Kanal D, teslepctatorii vor fi partasi la o nunta cu staif care nu poate fi ratata, casatoria fiind una aranjata de parintii acestora.

La eveniment va veni toata floarea manelista, trasurile si limunzinele fiind nelipsite, dar si doi miri de 17 ani, care se cunosc mai mult prin intermediul parintilor.

Traditii tiganesti impresionante, cei mai in voga cantareti de manele, tinute care mai de care mai extravagante, zestre de mii de euro, toate acestea vor face o nunta de basm, inscrisa in cutumele romilor.

"Mireasa are 17 ani si da, este o casatorie aranjata! Pentru prima data la <Se striga darul> vedem o astfel de traditie. Mirii nu se cunosc, Rebeca si Cosmin nu au avut o relatie!", spune entuziasmata Andreea Mantea.

Premiera acestui show este data de faptul ca telespectatorii vor fi martorii primei casatorii aranjate intre miri. Ce cutume vor respecta familiile acestora, ce zestre va primi mireasa si cine va castiga aceasta “batalie” a cuferelor veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a emisiunii “Se striga darul”, de la ora 20:00, la Kanal D!

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net