Nu mai aveau loc in casa pentru copilul lor, asa ca au facut un lucru neasteptat. Uite unde isi tin acum copilul, o sa fii uimit

14:00, 23 Februarie
Doi soti au gasit o solutie ingenioasa pentru a-i oferi copilului lor mai mult spatiu.

Cei doi locuiesc intr-o casa cu doua camere iar spatiul era o adevarata problema, pentru ca aveau si un copil, in varsta de 3 ani. In cautare disperata de spatiu, si-au indreptat atentia catre casa scarii interioare, un spatiu inalt, care nu era folosit.

Folosind o structura de lemn ancorata puternic in pereti, ei au construit un pod interior ce serveste la spatiu de zi pentru copil, cu birou, jucarii si rafturi.

Pe langa spatiul castigat, ei au reusit o transformare geniala a unui spatiu anost si irosit.

Iata cateva imagini realizate in timpul proiectului:

GALERIE FOTO & VIDEO