NESLIHAN ATAGUL, aparitie uluitoare! Iata cum a fost surprinsa frumoasa actrita la cea mai recenta sedinta foto si ce tinuta spectaculoasa a purtat!

luni, 11:12
Neslihan Atagul este considerata una dintre cele mai frumoase si talentate actrite din Turcia.

Dupa incheierea filmarilor pentru serialul-fenomen "Dragoste infinita", celebra actrita si-a indreptat atentia catre proiectul dedicat brandului a carui imagine o reprezinta cu mare succes de cativa ani.

Citeste si: EMIR din "Dragoste infinita", asa cum nu l-ai mai vazut niciodata! Iata cum arata carismaticul KAAN URGANCIOGLU in adolescenta, alaturi de MAMA si de FRATELE lui, CAN! VEZI imagini spectaculoase!

 

De curand, Neslihan Atagul a filmat un nou videoclip pentru Pantene Turcia, pentru care s-a pregatit cateva intens impreuna cu echipa alaturi de care lucreaza intr-o armonie perfecta.

Citeste si: PREMIERA! HATICE SENDIL (Elif din "Ziua in care mi s-a scris destinul") este cea mai fericita mamica! Iata PRIMA APARITIE in public a frumoasei actrite alaturi de FIUL EI, CAN! VEZI un filmulet spectaculos!

Insa zilele trecute frumoasa actrita a publicat o imagine inedita, care a fascinat sute de fani. Aceasta a avut o aparitie uluitoare, diferita de cele de pana acum, deoarece a avut o alura de doamna din inalta societate cu aer frantuzesc.

Actrita a purtat o rochie alba diafana cu un decolteu ametitor, pe care a asortat-o cu o plarie neagra cu bor larg, care i-au pus in valoarea feminitatea. 

viewscnt
GALERIE FOTO & VIDEO
Prima masura luata de Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia in cazul lui Pomohaci acuzat ca a incercat sa corupa sexual un minor. Preotul e DISTRUS
Prima masura luata de Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia in cazul lui Pomohaci acuzat ca a incercat sa corupa sexual un minor. Preotul e DISTRUS
X