Sari la conținut

La 32 de ani, cantarea 280 de kilograme si era prea grasa ca sa se culce cu sotul ei. Cum arata femeia acum, dupa operatie, cand a reusit sa faca sex

La 32 de ani, cantarea 280 de kilograme si era prea grasa ca sa se culce cu sotul ei. Cum arata femeia acum, dupa operatie, cand a reusit sa faca sex

Femeia era atat de rusinata de corpul ei incat nu il lasa pe sotul ei sa o vada goala.

Brittani Fulfer sufera de obezitate morbida si a ajuns la 280 de kilograme. Ea a reusit sa faca sex cu sotul ei, pentru prima data, dupa ce a slabit 100 de kilograme.

Ea a marturisit ca a gasit in mancare un mecanism de aparare, deoarece a fost abuzata sexual de un membru al familiei, cand avea 5 ani. Ea avea deja 177 de kilograme cand s-a casatorit cu Bill, dar a urcat rapid pana la 280.

Ea a marturisit ca era prea rusinata de grasimea ei incat nu l-a lasat niciodata sa o vada goala. Bineinteles, nici nu se punea problema sa faca sex.

Dupa ani de chin, ea a acceptat sa faca o operatie de montare a unui bandaj gastric, care ii limiteaza cantitate de mancare pe care o poate ingera. Cu ajutorul acestui bandaj si al unei diete stricte, a reusit sa slabeasca 100 de kilograme intr-un an. Totusi, ea a marturisit ca "mancarea era cel mai bun prieten al meu si ma simt ca si cum am pierdut pe cineva drag".

Brittani recunoaste ca operatia i-a salvat casnicia. "Suntem mai apropiati acum, ca sot si sotie, nu doar colegi de camera".

Iata un reportaj realizat despre Brittani:


 

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net