La 32 de ani, cantarea 280 de kilograme si era prea grasa ca sa se culce cu sotul ei. Cum arata femeia acum, dupa operatie, cand a reusit sa faca sex

16:21, 15 Ianuarie
Femeia era atat de rusinata de corpul ei incat nu il lasa pe sotul ei sa o vada goala.

Brittani Fulfer sufera de obezitate morbida si a ajuns la 280 de kilograme. Ea a reusit sa faca sex cu sotul ei, pentru prima data, dupa ce a slabit 100 de kilograme.

Ea a marturisit ca a gasit in mancare un mecanism de aparare, deoarece a fost abuzata sexual de un membru al familiei, cand avea 5 ani. Ea avea deja 177 de kilograme cand s-a casatorit cu Bill, dar a urcat rapid pana la 280.

Ea a marturisit ca era prea rusinata de grasimea ei incat nu l-a lasat niciodata sa o vada goala. Bineinteles, nici nu se punea problema sa faca sex.

Dupa ani de chin, ea a acceptat sa faca o operatie de montare a unui bandaj gastric, care ii limiteaza cantitate de mancare pe care o poate ingera. Cu ajutorul acestui bandaj si al unei diete stricte, a reusit sa slabeasca 100 de kilograme intr-un an. Totusi, ea a marturisit ca "mancarea era cel mai bun prieten al meu si ma simt ca si cum am pierdut pe cineva drag".

Brittani recunoaste ca operatia i-a salvat casnicia. "Suntem mai apropiati acum, ca sot si sotie, nu doar colegi de camera".

Iata un reportaj realizat despre Brittani:


 

GALERIE FOTO & VIDEO
Copilul care pare de pe alta Planeta. Ochii lui sunt specifici unei noi rase umane
Copilul care pare de pe alta Planeta. Ochii lui sunt specifici unei noi rase umane
X