Imaginile care au emotionant o lume intreaga! Baiatul acesta se trezeste dupa un transplant de inima. E cutremurator ce raspunde cand tatal lui il intreaba "Cum te simti?"

26 ian 2016

Imaginile prezinta momentul emotionant in care un tanar se trezeste pentru prima data dupa un transplant de inima pe care l-a primit. Trevor Sullivan, in varsta de doar 15 ani, a fost diagnosticat cu cardiomiopatie in luna februarie a anului trecut.

Boala era intr-un stadiu atat de avansat incat singura lui sansa de supravietuire consta in primirea unei inimi noi. Dupa 8 luni de asteptare chinuitoare, timp in care starea de sanatate i se deteriora din ce in ce mai tare, medicii au gasit un donator compatibil.

Dupa ce transplantul a fost realizat cu succes, tatal a surprins cu ajutorul telefonului mobil momentele in care Trevor se trezea din anestezie.

Intrebat cum se simte, adolescentul a oferit cu ochii in lacrimi un raspuns emotionant: "Ma simt uimitor! Niciodata nu m-am simtit mai bine! Am asteptat acest moment atat de mult, acum pot respira si pot vorbi din nou!", a spus el.

Urmariti imaginile in clipul de mai jos:

 

viewscnt
GALERIE FOTO & VIDEO
Ileana Ciuculete, razbunata de dincolo de moarte? Ce s-a intamplat la doua saptamani dupa moartea ei
Ileana Ciuculete, razbunata de dincolo de moarte? Ce s-a intamplat la doua saptamani dupa moartea ei
X