Sari la conținut

Imagini care SIGUR te vor BANTUI. O insula din Mexic a devenit atractie turistica datorita unui lucru infiorator

Imagini care SIGUR te vor BANTUI. O insula din Mexic a devenit atractie turistica datorita unui lucru infiorator

O insula din Mexic a fost inclusa in circuitul turistic al celor mai inspaimantatoare locuri. Curiosii care s-au incumetat au ramas bantuiti de o priveliste care da oricui fiori reci pe sira spinarii.

In Mexico City, in partea de sud a orasului, intre canalele suburbiei Xochimico, se afla o insulita care a devenit un punct de atractie turistica. Este un loc banal, autoritatile nu au sperat vreodata ca va atrage mereu vizitatori in fiecare sezon. Nu datorita locatiei a devenit aceasta insula faimoasa, ci datorita unei colectii neobisnuite de papusi mutilate care zac atarnate prin copaci.

Legenda spune ca in trecut, insula era pazita de un ingrijitor. Sub privire sale, o copila s-a inecat in timp ce se afla pe insula. Barbatul a incercat sa o salveze, insa totul a fost in zadar. Tot ce a putut scoate la mal a fost papusa pe care micuta o tinea in brate inainte de tragedie. Se spune ca dupa acest incident, ingrijitorul a luat papusa si a atarnat-o intr-un copac, in memoria fetitei. De atunci, a facut asta pana in ziua cand a murit, ca un semnal de alarma pentru alte fetite sau copii care s-ar fi putut ineca. Imaginea papusilor atarnate in copaci este de-a dreptul sinistra!##GALLERY389##

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net