I s-a spus ca sotia lui a murit intr-un accident de masina si a inmormantat-o fara sa mai verifice cine era in sicriu. Dupa doi ani, in timp ce se uita la televizor, a incremenit! E cutremurator ce a descoperit barbatul

14 mar 2016
Cazul de mai jos a devenit celebru in Maroc si a uimit pe multa lume prin duritatea lui.

Totul a inceput dupa ce Abragh Mohamed a fost anuntat in urma cu doi ani ca sotia lui, aflata in deplasare intr-un alt oras, a murit in urma unui tragic accident de masina.

Dupa cateva zile omul a primit acasa cadavrul intr-un sicriu. Indurerat, nu a avut puterea sa se uite pentru ultima data la cea care i-a fost alaturi si a organizat ceremonia de inmormantare alaturi de cei apropiati.

Nu mica i-a fost mirarea dupa doi ani cand, in timp ce se uita la o emisiune la TV, a vazut-o pe partenera lui in viata, nevatamata, cerand ajutor disperat: isi cauta sotul.

Din fericire totul s-a terminat cu bine iar cei doi s-au regasit in cele din urma. Se pare ca la mijloc fusese vorba despre o eroare iar altcineva a fost de fapt ingropat.

Nu se stie inca ce s-a intamplat dupa teribilul accident iar femeia nu poate oferi detalii, deoarece nu isi mai aminteste nimic din perioada respectiva.

viewscnt
GALERIE FOTO & VIDEO
Prima masura luata de Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia in cazul lui Pomohaci acuzat ca a incercat sa corupa sexual un minor. Preotul e DISTRUS
Prima masura luata de Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia in cazul lui Pomohaci acuzat ca a incercat sa corupa sexual un minor. Preotul e DISTRUS
X