Sari la conținut

I-au taiat degetele de la picioare si le-au atasat la mana dreapta! Uite cum arata barbatul acum, dupa 11 operatii

I-au taiat degetele de la picioare si le-au atasat la mana dreapta! Uite cum arata barbatul acum, dupa 11 operatii

Tanarul s-a nascut cu un defect rar, numit sindromul Poland, care provoaca diformitati ale degetelor.

Richard Stott a suferit 15 interventii chirurgicale pentru ca mana lui stanga sa isi recapete mobilitatea. Cel mai mare succes l-a inregistrat atunci cand doctorii au reusit sa ii indeparteze al doilea deget de la ambele picioare si sa le grefeze pe mana deformata, la varsta de 11 ani.

Richard nu s-a lasat intimidat de handicapul sau ci l-a folosit cu succes, ca actor. Astfel, el a primit roluri in piese de teatru ca Richard al -III-lea sau Frumoasa si Bestia.

"Picioarele mele arata exact la fel. Oamenii nu observa niciun defect, nu e nicio cicatrice. Nu ma afecteaza in niciun fel", a povestit barbatul.

Dupa liceu, Richard a studiat treatru la Arden School of Theatre, in Manchester, apoi a inceput sa lucreze la un teatru, in spatele scenei, ca producator, pentru ca, la auditii, toti il respingeau din cauza handicapului.

Ulterior, Richard s-a indreptat catre rolurile de nisa, pentru care defectul sau putea fi un avantaj. Astfel, a fost distribuit in piese celebre, care sunt visul oricarui actor, asa cum este si Richard al III-lea.

In prezent, Richard are 28 de ani si locuieste in Cambridge, cu iubita lui, care ii este alaturi de 5 ani.

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net