I-au spus ca are o tumoare uriasa in abdomen si trebuie sa-l opereze urgent insa, dupa operatie, si-au cerut scuze pentru ceea ce ii facusera. Ce au gasit in stomacul barbatului

20 apr 2017
Spitalul din Fresno, California unde s-a petrecut grozavia a fost amendat cu aproape 90.000 de dolari pentru eroarea medicala.
Pacientul, ramas anonim, a fost operat in luna aprilie 2014 pentru o problema abdominala insa, dupa operatie, in loc sa se simta mai bine, starea lui de sanatate s-a agravat. In doar o luna, a slabit 20 de kilograme si simtea ca intestinele nu ii mai functioneaza. "Nu mai aveam energie, forta, simteam ca nu mai am mult de trait", a marturisit acesta.
 
S-a intors la spital pentru un control medical si atunci doctorii i-au spus ca are o tumoare uriasa in abdomen si ca trebuie sa fie operat din nou.
 
Surpriza a fost uriasa in momentul in care barbatul se afla pe masa de operatie: corpul care se vedea pe ecografie nu era o tumoare, ci un prosop chirurgical uitat in abdomnul pacientului la prima operatie.
 
Dupa operatie pacientul s-a insanatosit iar spitalul a primit o amenda din partea autoritatilor, insa risca falimentul, pentru ca barbatul este indreptatit sa ii dea in judecata si sa ceara daune morale si materiale de zeci de milioane de dolari.
viewscnt
GALERIE FOTO & VIDEO
O mama de 35 de ani a murit chiar sub ochii fiicei sale de 7 ani - Fetita, transportata la spital, mama, la morga - Accident cumplit in Buzau.
O mama de 35 de ani a murit chiar sub ochii fiicei sale de 7 ani - Fetita, transportata la spital, mama, la morga - Accident cumplit in Buzau.
X