Sari la conținut

Gabi Cristea, sfaturi pentru o concurenta care a fost parasita pentru ca nu poate sa faca copii! "O femeie cand descopera ca nu poate ramane gravida se confrunta cu tragedia vietii ei"

Gabi Cristea, sfaturi pentru o concurenta care a fost parasita pentru ca nu poate sa faca copii! "O femeie cand descopera ca nu poate ramane gravida se confrunta cu tragedia vietii ei"

A fost dintotdeauna o persoana sincera si deschisa si a stiut cum sa se apropie de publicul ei.

Zilele trecute, sensibilizata de un subiect delicat, Gabriela Cristea i-a dat cateva sfaturi de suflet unei concurente a emisiunii sale, “Te vreau langa mine”.
Subiectul avea legatura cu o relatie pe care respectiva participanta a emisiunii a avut-o in trecut. Pe scurt, femeia a fost parasita de partenerul ei pentru ca acesta isi dorea un copil, iar ea nu ramanea insarcinata.

“Ce inseamana "din cauza mea"? Dupa ce faci un astfel de set de analize niciun medic nu isi pune un astfel de diagnostic. Doi ani de zile niciun medic nu se hazardeaza sa iti puna un astfel de verdict. E foarte dur pentru tine ca si femeie sa ti se spune “Nu poti sa faci copii!", i-a spus Gabi Cristea concurentei sale.

Curioasa sa afle daca aceasta a fost supusa unei interventii chirurgicale sau daca a facut tot ceea ce ii sta in putinta, analize, tratamente, Gabi Cristea i-a pus intrebari suplimentare spunandu-i sa nu se lase si sa nu renunte la visurile ei."Vreau sa iti spun ceva. Nu vreau sa intru in detalii, dar daca ovarele tale si uterul sunt in regula, se poate ocoli faza cu trompele. Si atat, nu vreau sa spun mai mult, dar poate ar trebui sa faci investigatii amanuntite. (...) Ideea este urmatoarea, dragilor. O femeie mai ales cand descopera ca nu poate sa faca un copil este tragedia vietii ei. Si atunci, barbatul trebuie sa fie langa ea cu adevarat si pana la capat ca sa poata sa faca ea toate demersurile. Stiti, femeia e tenace, nu se lasa, daca are ea un scop nu se lasa pana cand nu…!”, a explicat Gabriela Cristea.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net