Sari la conținut

Fosta sotie a lui Cristian Boureanu il ironizeaza dupa bataia cu politistul: "Din pacate, nu am fost surprinsa sa-l vad in ipostaza asta"

Fosta sotie a lui Cristian Boureanu il ironizeaza dupa bataia cu politistul: "Din pacate, nu am fost surprinsa sa-l vad in ipostaza asta"

Scandalul dinte Cristian Boureanu si mai multi agenti de politie a reusit sa starneasca mari controverse.

Pe de o parte sunt cei care il sustin pe fostul parlamentar, iar de cealalta parte sunt cei care considera ca agentii de politie au dreptate. Fosta sotie a lui Cristi Boureanu, Irina, a reactionat. Irina nu este uimita de reactia fostului sot, sustine ca este o situatie neplacuta pentru ea si fiica lor, insa nu o mira nimic."E o situatie neplacuta, ce pot sa spun. Nu am puncte de vedere. Doamna Tatoiu stie foarte multe, cam tot, era sa zic foarte multe. Nu vreau sa vorbim despe Ioana absolut deloc. A fost si este expusa foarte mult. Vad ca ati tras concluziile deja, nu vreau sa pun paie pe foc. Nu am fost surprinsa sa il vad in aceasta ipostaza. Din pacate, nu", a declarat Irina, fosta sotie a lui Cristian Boureanu.


 
Un agent de politie sustine ca s-a actionat corect in cazul fostului parlamentar, ba chiar trebuia sa fie imobilizat inca de la inceput.
"Boureanu are un nume care spune totul. El si-a facut-o, si-a cautat-o. Trebuia imobilizat, cu forta, incatusat, daca este cazul se si loveste pana inceteaza. Nu vrea nimeni sa faca spectacol. El a provocat totul, el zic ca-si merita locul 29 de zile. Poate este o lectie pentru el", a declarat un agent de politie.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro. 

viewscnt