![]() ![]() |
Jun 27 2010, 09:29 PM
Trimis la
|
|
![]() Din gasca ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 6,521 Inregistrat pe: 10-July 09 Membrul Nr.: 17,645 |
-------------------- Nu te da mai mare decat esti, ca s-ar putea sa platesti diferenta!
Va veni o zi cand va trebui sa va dati bani unii altora pentru a va zice "Buna ziua!" - Dem Radulescu Niciodata nu am sa inteleg pe deplin o alta femeie. niciodata nu voi pierde din vedere pe cineva niciodata nu imi bat joc de oameni niciodata nu am sa ma iert ca imi dau cu parerea intotdeauna niciodata timpul pierdut nu se intoarce inapoi niciodata nu am crezut ca o sa primesc palma dupa palma de la viata niciodata nu voi pune mandria mai presus de respect niciodata nu am crezut ca voi avea mari regrete niciodata nu imi voi trada un prieten niciodata orgoliul nu mi-a facut bine niciodata nu am recunoscut ca intuitia mea mai poate da si gres niciodata nu mi-a placut ceata niciodata nu o sa mai am incredere deplina in oameni niciodata nu am inteles sensul discutiilor fara rost niciodata nu am crezut ca soarele pe strada mea ..poate disparea usor usor exista momente in viata cand ajungi sa regreti anumite decizii pe care le iei sub impulsul unui moment pentru ca oricand se poate intampla sa se intoarca impotriva ta... de ce? pentru ca nu toti suntem la fel, pentru ca nu toti avem aceleasi principii, pentru ca nu toti ne gandim ca e mai bine sa ne facem bilantul nostru si mai apoi pe al vecinului.e trist sa te gandesti ca fara sa vrei inseli increderea cuiva. si ce e mai trist este ca doare.doare al naibii de tare sa nu te simti bine tu privindu-te in oglinda.dar oare celalalt o face?nu stiu si asta cred ca ma macina cel mai tare...cineva imi spunea mai devreme ca altii in locul meu nu si-ar face procese prea mari de constiinta. si poate are dreptate, insa eu sunt eu si inca o mai am si ma si mustra ... |
|
|
|
Jun 27 2010, 10:41 PM
Trimis la
|
|
![]() Din gasca ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 1,520 Inregistrat pe: 11-March 10 De la: de niciunde si de peste tot Membrul Nr.: 24,256 |
Acum nici unul,poate avem ocazia ocazia sa vedem vreunul lesinat cand vor vedea ca Vali a luat totul..cea mai frumoasa fata din concurs si alaturi de ea si premiul.
|
|
|
|
Jun 28 2010, 08:35 AM
Trimis la
|
|
![]() Din gasca ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 1,705 Inregistrat pe: 16-February 09 De la: bucuresti Membrul Nr.: 7,512 |
Lucian sau Laurentiu
.................................. Votati: 02 Diana si 15 Valeria |
|
|
|
Jun 28 2010, 10:40 AM
Trimis la
|
|
![]() Din gasca ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 1,810 Inregistrat pe: 22-September 09 Membrul Nr.: 18,715 |
VALI
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 10th September 2010 - 09:16 PM |